iFlow - Pontaj online pentru evidenta timpului muncit de catre angajati

telemuncaiflowtimp de muncalegislatia munciiresurse umane
iFlow - Pontaj online pentru evidenta timpului muncit de catre angajati
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Digitalizarea departamentului de HR cu ajutorul unui soft online, cum este iFlow, creste productivitatea personalului de resurse umane si salveaza timp pretios. O aplicatie de pontaj scuteste angajatii de actiuni repetitive, care nu aduc niciun beneficiu afacerii tale. Timpul este cea importanta resursa, iar un soft de pontaj online este o solutie ideala pentru a incepe sa iti gestionezi eficient resursele.

 

iFlow a fost conceputa sa raspunda necesitatilor antreprenorilor. Indiferent de dimensiunea companiei, aplicatia de pontaj & HR iFlow te ajuta sa inregistrezi rapid prezenta angajatilor tai, setezi cu doar cateva click-uri programul de lucru si generezi pontajul sau condica de prezenta in cateva secunde.

 

Raportarea timpului de lucru al tuturor angajatilor este o obligatie legala. Conform Codului Muncii, articolul 119 actualizat prin O.U.G nr 53/2017: „Angajatorul are obligatia de a tine la locul de munca evidenta orelor de munca prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidentierea orei de incepere si a celei de sfarsit a programului de lucru, si de a supune controlului inspectorilor de munca aceasta evidenta, ori de cate ori se solicita acest lucru.”

 

Cum te ajuta aplicatia iFlow in aceasta situatie? Cu acest soft de pontaj vei reusi sa indeplinesti aceasta obligatie, deoarece aplicatia completeaza automat, in timp real condica de prezenta cu ora de intrare/iesire si totalul de ore lucrate. In plus, sunt evidentiate orele lucrate de noapte, in weekend sau in sarbatori legale.

 

Evidenta timpului muncit este simplu de inregistrat in iFlow, deoarece aplicatia functioneaza de pe orice tip de dispozitiv si este extrem de intuitiva. Angajatii tai pot avea acces la programul lor de lucru si pot usor sa adauge cereri pentru concediul de odihna, concediul medical, etc. Pe baza informatiilor inregistrate in soft de catre angajati, vei avea chiar si un calcul exact cu orele suplimentare si invoirile din compania ta.

 

Nivelul de eficienta din orice afacere creste prin simplul fapt ca sunt scutiti de mai multe procese manuale, care au devenit rutina. Toate aceste procese administrative se transforma in cateva click-uri.

 

Conform legii, condica de prezenta trebuie sa contina informatii precum:

 

  • Date despre societate: nume, C.U.I, etc.
  • Perioada pentru care este prezentata condica
  • Numele si prenumele salariatilor
  • Zilele din luna pentru care a fost intocmit documentul
  • Ora de inceput a programului de lucru
  • Ora de sfarsit a programului de lucru
  • Numarul total de ore prestate de salariati
  • Semnatura responsabilului care a intocmit documentul
  • Semnatura directorului societatii

 

Toate aceste informatii se vor regasi in condica de prezenta generata de programul iFlow. Setezi toate datele necesare o data si ulterior generezi condica cu un singur click.

 

Un soft de pontaj este potrivit chiar si pentru evidenta muncii de acasa. Despre munca la domiciliu, Codul Muncii prevede ca trebuie sa existe un acord scris intre angajator si salariat, pentru o evidenta corecta a orelor de munca. Iar in Legea 81/2018 privind reglementarea activitatii de telemunca se prevede in mod obligatoriu ca, in contractul incheiat cu telesalariatul trebuie sa cuprinzi si urmatoarele clarificari:

  • Perioada exacta in care angajatul lucreaza in regim de telemunca (zilele exacte in care angajatul a lucrat de acasa si zilele in care a lucrat de la birou)

  • Trebuie mentionata metoda prin care se verifica activitatea angajatului

  • Trebuie mentionata metoda prin care se face evidenta orelor de munca, a pontajului care cuprinde ora de inceput si de sfarsit a programului de lucru

Aplicatia iFlow este un soft online, care poate fi accesat de oriunde, astfel se pliaza perfect necesitatilor pontajului in regim de telemunca. Zilnic, salariatii se pot ponta cand incep programul, cand au pauza si cand termina ziua de lucru. De asemenea, fiecare angajat isi va putea planifica si programa telemunca direct in aplicatie prin adaugarea unui eveniment. Poti opta pentru planificarea in avans pe o saptamana sau chiar o luna. Astfel, toate orele de telemunca vor aparea in pontaj si vor fi calculate intr-o coloana speciala, la final de luna ai calcule exacte cu orele petrecute la birou si orele muncite de acasa. Iar departamentul HR are acces la oricand la aceste informatii. In fiecare zi poti vedea cine este la munca si cine nu, cine a intarziat sau cine este in pauza.

 

Obligatia de a tine evidenta timpului muncit este valabila indiferent daca este vorba de munca de acasa sau telemunca. Cu aplicatia iFlow procesul devine mai eficient, rapid si corect. Creeaza-ti un cont iFlow, iar pentru 30 de zile poti testa gratuit ce simplu este sa ai evidenta orelor de munca pe o platforma digitala.

 



de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
telemuncaiflowtimp de muncalegislatia munciiresurse umane

Data aparitiei: 31 Martie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

iFlow - Pontaj online pentru evidenta timpului muncit de catre angajati Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa de post Montator elemente prefabricate din beton armatIntrebare: Suntem o firma de constructii ,va rugam sa ne ajutati cu o fisa de post pentru Montator elemente prefabricate din beton armat Cor: 711403.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Pensie limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionareIntrebare: Angajata - in varsta de 59 ani si 1 luna, primeste decizia de pensionare pentru limita de varsta in data de 16.04.2024 ( plata drepturilor de pensie se va face incepand cu data de 01.04.2024 ). Salariata a adus copie dupa decizie la angajator in data de 17.04.2024. 1. Cu ce data inceteaza CIM si cu ce articol? 2. Pot incheia un nou CIM cu angajatul dupa incetarea celui vechi pe perioada determinata de 1 luna - pentru a putea gasi alta persoana in locul acesteia? Mentionez ca salariata este de...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]