Controlul ITM nu te lasa sa dormi? Avem noi un soft care se actualizeaza singur!

Resurse Umanesoftul adeverinteHRcontrol ITMmodele si formulare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Weekendul trecut, sambata mai exact, m-am trezit la 6 dimineata. Nu fiindca sunt matinala din fire, ci fiindca mintea mea continua sa functioneze in regimul zilelor de lucru. Asa ca, primul gand, dupa ce am deschis ochii, a fost cum sa rezolv cea dintai sarcina a zilei.

Era un editorial care nu-mi dadea pace. Trebuie sa gasesc un subiect excelent, mi-am spus. Dar ce sa fie? Cu inspiratia poti sa te lupti ore in sir. Uneori nu-i si pace. Din fericire, cateva clipe mai tarziu, mi-am dat seama ca e sambata. Am rasuflat usurata si mi-am amanat grijile matinale pentru ziua de luni.

Daca eu mi-am permis luxul de a lasa pe luni ce n-aveam chef sa fac sambata, nu acelasi lucru se intampla in cazul companiilor care stiu ca pot avea oricand o supriza din partea ITM-ului. E drept ca intr-o dimineata de sambata la interfon pot suna doar cei care impart pliantele. Ce te faci insa cand esti manager si la usa iti suna inspectorii?

Ce-ati spune de un soft-minune care ar putea raspunde in locul nostru? Cum ar fi sa stam tolaniti pe scaun, lipsiti de griji si increzatori in faptul ca am ales o solutie moderna si profesionista?

Succesul firmelor din afara e asigurat de modul in care managerii de acolo inteleg sa tina pasul cu tot ceea ce e nou, fie ca vorbim de strategii de management, fie ca vorbim de softurile de HR. Iar noi am adus asa ceva pe piata din Romania fiindca ne dorim ca mediul de afaceri sa se confrunte, macar in aceasta privinta, cu mult mai putine probleme.

Descopera chiar tu ce presupune softul Adeverinte, Modele si Formulare obligatorii in HR. Click aici!

Adeverintele de hartie se pierd fie din neglijenta umana, fie in cazul unor incidente la locul de munca (incendii, inundatii etc.). Cu Softul Adeverinte, modele si formulare obligatorii in HR nu vei mai pierde niciodata un document eliberat in departamentul tau.

Iar asta nu e doar o vorba-n vant, ci o realitate demonstrata in randuri repetate de cei care folosesc acest soft si care au reusit sa isi imbunatateasca in mod considerabil si in cel mai scurt timp activitatea din cadrul unitatii.

Nota: La solicitarea clientilor, softul beneficiaza de 3 licente de instalare pentru 3 calculatoare diferite. Detalii despre continut si functionare AICI!

Dupa ce a fost testat in companii cu peste 50 de angajati, ne-au fost confirmate inca o data beneficiile pe care acest soft le aduce.

Dar stiti care e marele atribut al acestui soft? Se actualizeaza automat atunci cand  formatul unui formular legal se modifica. Asta e un vis devenit realitate pentru oricine a completat o declaratie fiscala sau una rectificativa. Si stim prea bine ca am completat cu totii zeci sau sute de astfel de declaratii.

Informatiile astfel actualizate ne pun la adapost de orice suprize. Vom fi mai informati decat unii functionari publici la care nu ajung intotdeauna in timp util noutatile legislative.

Un control-supriza din partea ITM nu o sa ne mai creasca niciodata tensiunea. Acest soft nu iti schimba doar departamentul de HR, ci intreaga companie.

Vorba lunga nu mi-ar ajunge ca sa descriu calitatile unui astfel de soft creat de specialisti in domeniul legislatiei muncii. Cred ca merita sa-l testati. Fiindca, mai departe, stiu sigur ca o sa vreti sa-l implementati in cadrul companiei.

Va astept oricum cu un feedback fiindca ne dorim sa imbunatatim in permanenta tot ceea ce va oferim.

Mult succes!

Autor: Mihaela Pascu


NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Resurse Umanesoftul adeverinteHRcontrol ITMmodele si formulare

Data aparitiei: 14 Martie 2013
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Controlul ITM nu te lasa sa dormi? Avem noi un soft care se actualizeaza singur! Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]