57 de trucuri pentru a fi in legalitate: Diurna legala in tara si strainatate

diurna legalasalariattimp de lucruangajator
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daca diurna nu ti-a dat inca batai de cap, stai linistit, e timp destul! Faptul ca acest produs exista pe piata este datorat, in primul rand, cerintelor si nevoilor exprimate de angajatorii carora am incercat sa le raspundem oferindu-le aceasta solutie care cuprinde cele mai bune informatii din domeniu.

Gradul de profesionalism este unul cat se poate de inalt si ne confirmam si de data aceasta excelenta in domeniu prin produsul: Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate!

Diurna legala interna si externa. Cuprinsul CD-ului:

-  Notiuni introductive despre diurna

-  H.G. 518/1995

-  H.G. 1860/2006

-  Raport special: "7 situatii grave pe care trebuie sa le evitati pentru a nu fi pasibili de amenzi sau chiar dosar penal"!

-  57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate!

Trebuie amintit ca abonatii Rentrop & Straton beneficiaza de o reducere de 50% fata de pretul standard care poate fi vizualizat AICI.

De ce este necesar un astfel de produs? Putem sa raspundem prin cateva exemple de situatii la care am reusit sa raspundem prin intermediul expertilor care au creat produsul Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate!
 
"Un salariat are cumul de contracte la acelasi angajator (functii diferite): baza cu 8 ore pe zi, iar cu timp fractionat - de 8 ore pe saptamana (4 zile cate 2 ore). In ce conditii poate efectua salariatul delegatia pe CIM-ul cu timp fractionat, beneficiind in acelasi timp si de diurna de deplasare?"
 
"In masura in care un angajat are deplasari in teritoriu circa 10-12 zile/luna pentru care primeste diurna (calculata la timp de minim 12 ore intre plecare si sosire), acest fapt intra in conflict cu faptul ca in CIM se stipuleaza o durata a timpului de lucru de 8 ore/zi, 40 ore/saptamana?"
 
"Pentru o firma de transport fluvial pe teritoriul Romaniei diurna se impoziteaza sau nu? Ce plafoane sunt? Diurna se poate acorda in lei si valuta sau numai in lei?"

"Un angajat este delegat pe o perioada de 11 zile (inclusiv sambata si duminica). Pentru perioada in care primeste diurna, din punct de vedere al salarizarii, cum se inregistreaza orele respective si cum se remunereaza salariatul?"

Cum au rezolvat colegii dvs. aceste probleme? Simplu! Au apelat la serviciile de specialitate oferite de corpul expertilor Rentrop & Straton.
 
Click aici pentru informatii complete despre  Diurna Legala in Romania si Strainatate. 57 de trucuri si sfaturi pentru a fi in deplina legalitate!

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
diurna legalasalariattimp de lucruangajator

Data aparitiei: 19 Decembrie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

57 de trucuri pentru a fi in legalitate: Diurna legala in tara si strainatate Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]