Ghid practic de Salarizare: Tot ce iti trebuie pentru ca 2016 sa treaca lin

concedieresomajcontract de muncacodul muncii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Sa treaca lin, sa mearga struna, sa fie un succes perfect, totul sa iasa la dunga si sa nu apara probleme de niciun fel. Si nici nedumeririle sa nu dureze mult. Si timpul sa fie folosit la maxim, eficient si productiv.

Dar pentru asta, in Salarizare aveti nevoie de Ghidul practic realizat de Rentrop & Straton, sub cordonarea directa a dnei Rodica Mantescu – master in Relatii de munca si industriale.

Va ofera informatii pretioase, de la angajarea unui salariat (inregistrarea contractului, plata contributiilor datorate la stat, plata salariului, a concediului si a altor drepturi banesti), pana la concedierea, intrarea in somaj sau lichidarea contractului sau de munca!

Ghidul practic de salarizare va ofera toate aspectele legislative pe care se bazeaza munca ta, conform noilor reglementari in vigoare din Codul Muncii si Codul Fiscal.

Cine nu lucreaza intr-un Departament de Salarizare si nu s-a confruntat vreodata cu dinamica legislatiei, nu poate nici macar banui cat de multe si cat de variate sunt problemele ce pot aparea. Iata doar cateva dintre motivele care stau la baza unei asemenea situatii:

-    Legile se schimba
-    Permanent  apar noi conditionari privind aplicarea legii
-    Fiecare angajat prezinta “date de intrare” in problema, specifice: ba un concediu medical platit X zile cu Y% din salariul de baza, ba indemnizatia de crestere pentru 2 copii, ba tichete de masa pe o anumita perioada de lucru, ba contributii obligatorii…


Detalii pretioase va sunt oferite aici >>>

NOUTATI din Legislatia muncii

Codul muncii te avantajeaza! Afla aici cum!


Iti cunosti drepturile oferite de legislatia muncii?

Lucrarea Ghidul angajatului. Codul muncii in interesul tau le prezinta pe toate intr-un mod extrem de limpede. Este scrisa clar si la obiect, o vei parcurge foarte usor. Si vei realiza cu aceasta ocazie ca drepturile tale nu sunt deloc putine si ca tu detii de fapt pozitia de forta in relatia cu angajatorul.

Nu este o exagerare: chiar beneficiezi de o multime de drepturi!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
concedieresomajcontract de muncacodul muncii

Data aparitiei: 17 Decembrie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Ghid practic de Salarizare: Tot ce iti trebuie pentru ca 2016 sa treaca lin Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Asistent Director GeneralIntrebare: Am nevoie de fisa postului pentru Responsabil Functiune (cod COR 243217), ma poate ajuta cineva?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Stabilire si retribuire posturi intr-o societateIntrebare: Va rog sa imi prezentati baza legala daca o firma cu activitate principala in fabricarea pieselor de autovehicule poate angaja mai multe persoane (5 Manageri financiari si 2 Contabili sefi) pentru aceeasi functie de conducere, avand aceeasi fisa de post, cu atributii similare dar cu salarii diferite.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]