Stimate angajator, am lansat o platforma unica in Romania care va ofera cele doua lucruri de care aveti maxima nevoie in activitatea dvs.:
1) o informare prompta pe orice subiect din domeniul relatiilor de munca si
2) consultanta personalizata profesionista, strict pentru situatia cu care va confruntati.
Platforma este gandita pentru a fi utilizata incredibil de usor, astfel incat din doar 2 clicuri (!), sa ajungeti fix la problema care va intereseaza. Nu este nicio exagerare!
- Ce facilitati aveti daca angajati someri?
- Cum procedati in cazul unei popriri pe salariu?
- Ce obligatii aveti fata de salariata gravida?
- Cat de des trebuie sa organizati cursuri de formare profesionala?
- Cand intervine raspunderea patrimoniala a salariatului?
Iar Sarbatorile de iarna aduc o oferta greu de egalat pentru cei care vor sa se inscrie! Abonati-va ACUM si veti beneficia de 12 luni + 3 luni de abonament GRATUIT.
Este vorba despre www.codulmunciicomentat.ro, in doar 2 clicuri sunteti directionat la o sectiune specializata, unde gasiti un material complet pe subiectul dorit, detalii AICI >>>
Cum folositi codulmunciicomentat.ro?
Selectati din bara superioara a paginii de deschidere una dintre urmatoarele categorii generale:
1. Angajarea in munca
2. Contractul individual de munca
4. Deplasare salariati
5. Revisal 6. Salariazare
7. Concediere si litigii
8. Contractul colectiv de munca
9. Control si preventie
10. Alte capitole (disciplina muncii, hartuire,
regulament intern, responsabili in firma etc.)
Dati clic pe una dintre aceste categorii si automat se va deschide o intreaga lista de subcapitole specifice categoriei in cauza (va garantam ca orice neclaritate aveti, ea se incadreaza in una dintre aceste categorii). Inca un clic si gata! - ati ajuns exact la informatiile cautate.
IMPORTANT!
Toate informatiile din CodulMunciiComentat.ro sunt actualizate permanent. Orice modificare legislativa este prezentata cu promptitudine, insotite de comentarii din partea specialistilor care gestioneaza platforma, astfel incat sa beneficiati intotdeauna de informatii la zi, pe care sa va puteti baza 100%, detalii AICI >>>
Problema cu care va confruntati este una foarte specifica sau mai complexa? Apelati la serviciul de consultanta!
Specialistii platformei CodulMunciiComentat.ro sunt pregatiti sa va arate care sunt cele mai bune solutii pentru dvs.. Ei asteapta intrebarile dvs. in platforma (cu raspunsuri in maximum 72 de ore) sau telefonic (cu raspunsuri pe loc, in fiecare marti, in intervalul 15.00-17.00).
Exemple de spete rezolvate la consultanta in scris
Speta 1
Conform noii legi a pensiilor, se mai poate cumula pensia pentru limita de varsta cu salariul?
Speta 2
Perioada in care o angajata se afla in CCC este considerata vechime in munca, in vederea acordarii sporului de vechime prevazut in contractul colectiv de muna?
Speta 3
Cum se procedeaza in cazul unui angajat care nu a efectuat integral concediu de odihna la care are dreptul conform CIM, in 2 ani anteriori?
Speta 4
In legatura cu educatia timpurie, daca angajatorul are o facilitate fiscala - subventie de la stat, care este modalitatea de a obtine cei 1.500 de lei de la angajator?
Speta 5
In ce conditii angajatorul trebuie sa majoreze salariul unui angajat care a lucrat timp de 24 de luni cu salariu minim?
Abonamentul pe 12 luni + 3 luni GRATUIT la CodulMunciiComentat.ro cu toate serviciile incluse, va este oferit acum la un PRET special, vezi AICI >>>
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Salariul minim in constructii. Mentinere 24 luni. Eliminare faciitati fiscale.Intrebare: Va rog sa ne lamuriti cu privire la salariul de baza minim brut pe tara din OUG 156/31.12.2024 (ordonanta trenulet) asa cum este mentionat la art. LXIX ca, nerespectarea acestuia atrage anularea acordarii facilitatilor fiscale. Care facilitati, daca de la 01.01.2025 acestea sunt eliminate? Daca am un salariat incadrat cu salariul minim timp de 2 ani, il pot lasa la 4.582 lei, avand in vedere ca cei din constructii au salariul mai mare decat cei din sectoarele incadrate la exceptii si care pierd...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
Negociere nou CCM dupa aprobarea BVCIntrebare: Prin OUG nr. 156/2024 a fost modificata OG 26/2013 in sensul introducerii art 12 indice 2 Art. 12 indice 2 (1) Prin derogare de la prevederile art. 97 din Legea nr. 367/2022 privind dialogul social, contractele colective de munca se negociaza, in conditiile legii, dupa aprobarea bugetelor de venituri si cheltuieli ale operatorilor economici, in limitele si in conditiile stabilite prin bugete. (2) Drepturile stabilite prin contractele colective de munca incheiate dupa data de 1.01.2025 se acorda...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<