Edenred a achizitionat platforma Benefit Online

edenredbenefit onlinetichete cadoubeneficii angajati
Edenred a achizitionat platforma Benefit Online
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Pe final de an, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a acordat asistenta juridica grupului Edenred, cel mai mare emitent de carduri si tichete de beneficii sau tichete cadou pentru salariati, in legatura cu achizitionarea Benefit Online, o platforma extinsa de beneficii extrasalariale flexibile din Romania.
 
NNDKP a asistat Edenred in toate etapele tranzactiei, cu o echipa multidisciplinara coordonata de Corina Dumitru, Partener (Corporate/M&A), cu suportul Adrianei Gaspar, Partener Senior (Corporate/M&A) si sustinuta de avocati si consultanti din mai multe arii de practica (M&A, IP, Concurenta, Consultanta Fiscala).
 
"Suntem mandri ca echipa NNDKP a fost implicata in aceasta achizitie, care va contribui la dezvoltarea sectorului beneficiilor extra-salariale pentru angajatii din Romania, in contextul in care companiile romanesti acorda tot mai multa atentie acestor tipuri de beneficii.  Tranzactia s-a dovedit deosebit de interesanta si provocatoare atat prin scop cat si in considerarea aspectelor juridice si tehnice si a intalnirii dintre doua perspective diferite, dar complementare, cea a unei organizatii internationale si cea antreprenoriala." a declarat Corina Dumitru, Partener NNDKP.

 
 
 
Tranzactia se inscrie in linia strategica de extindere internationala anuntata de Edenred care opereaza in acest moment solutii similare pe piete precum Franta, Marea Britanie sau Cehia.
 
Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri in Romania de aproape 30 de ani, fiind recunoscuta ca un pionier al pietei de profil locale. Cu birouri la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov, NNDKP ofera servicii de avocatura si consultanta fiscala complete companiilor active in diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor trei decenii de activitate, avocatii NNDKP au oferit asistenta juridica si reprezentare in tranzactii si proiecte reper pentru evolutia comunitatii de afaceri din Romania, inclusiv in domenii inovatoare, considerate inca de nisa si care au implicat atat companii internationale, cat si antreprenori locali.
 
Firma reprezinta Romania in unele dintre cele mai importante asociatii profesionale la nivel international - Lex Mundi, World Services Group - si este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal). NNDKP este clasata in mod constant pe primele pozitii in toate ariile de practica de catre Chambers & Partners, Legal500 si IFLR1000.

Recomandam si: TICHETELE DE MASA SI VOUCHERELE DE VACANTA SE IAU IN CONSIDERARE PENTRU INDEMNIZATIA DE CCC?

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
edenredbenefit onlinetichete cadoubeneficii angajati

Data aparitiei: 27 Decembrie 2019
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Edenred a achizitionat platforma Benefit Online Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Obligatie emitere adeverinta venit noua lege a pensiilorIntrebare: In ce conditii firma este obligata sa elibereze adeverinte cu tote veniturile din 1957-2001 conform noii L360/2023. Firma este din 1957, detinem arhiva, din statele vechi si mai apoi fluturasi se poate deduce baza de calul a pensiei care difera de la o perioada la alta, totodata, nu sunt incluse toate veniturile la calulul CAS-lui si pensia suplimentara L80/1992.Legea intra in vigoare din septembrie, suntem obligati sa eliberam pana atunci aceste adeverinte?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa de post pentruDirector vanzariIntrebare: Va rog frumos sa ne trimit fisa post pentru urmatorul cod cor: 112018 - director vanzari.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


ARTICOLE SIMILARE

Edenred a achizitionat platforma BENEFIT ONLINE

Mai multe articole despre benefit online
Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]