Dumneavoastra ce cadou oferiti copiilor angajatilor de 1 iunie?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Este greu sa alegeti un cadou pentru cei mici. Masinutele sunt “prea de baieti”, papusile sunt „prea de fete”, dulciurile sunt banale, mp3 player - ele nu mai sunt la moda. Si uite asa, cu toata bunavointa din lume, ajungeti sa nu stiti ce sa faceti.

Stiind cat de greu va este sa luati cea mai buna decizie pentru a-i multumi pe cei mici, Edenred va ofera o solutie de recompensare pentru angajatii dumneavoastra, tocmai buna pentru 1 iunie: Ticket Cadou® si Card Compliments® .

Conform legislatiei romane, puteti oferi de 1 iunie angajatilor tichete sau carduri cadou in valoare de pana la 150 lei/copil minor. Valoarea acestora este deductibila fiscal si scutita de taxele sociale salariale si patronale care se aplica bonusurilor sau primelor.

Trebuie doar sa va hotarati ce vreti sa le oferiti.

Daca va hotarati sa oferiti Tickete Cadou® trebuie sa stiti ca acestea sunt cu uz universal, astfel incat angajatii dumneavoastra sa poata cumpara cu ele orice tip de produse sau servicii, din peste 55 000 de magazine partenere: imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice, carti, flori, articole de birotica si papetarie, produse cosmetice si alimente etc.

Daca va hotarati sa oferiti cardul Compliments® sumele sunt, in plus, neimpozabile la nivelul salariatilor si scutite de la contributiile sociale (sanatate, somaj, concedii si indemnizatii).

Cardul cadou Compliments® este dezvoltat in colaborare cu MasterCard si functioneaza similar cu un card de debit obisnuit, care insa nu are un cont bancar asociat si nu permite retragerea de numerar de la bancomate.

Orice varianta de recompensare ati alege, trebuie sa stiti ca angajatii dumneavoastra se vor putea bucura de libertate de alegere si flexibilitate. De asemenea, acestia au la dispozitie o retea extinsa de parteneri afiliati, pentru a se asigura ca vor gasi cadoul potrivit.

Dintr-o data devine mult mai simplu sa fii placul celor mici.

Pentru mai multe detalii puteti accesa:


www.edenred.ro



de Legislatia Muncii

Data aparitiei: 21 Mai 2013
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Dumneavoastra ce cadou oferiti copiilor angajatilor de 1 iunie? Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]