Iepurasul de Paste a sosit la RENTROP & STRATON

iepurasul de pastepaste 2009resurse umanemodele de contracteasigurari socialeCodul muncii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se apropie Pastele si in fiecare an avem aceeasi dilema... ce cadouri facem? Pentru ca ai nevoie de noi, iti oferim promotia de Sarbatori Pascale, caci Iepurasul vine mai devreme la RENTROP & STRATON!

Saptamana aceasta (30 martie – 5 aprilie) toate produsele RENTROP & STRATON au preturi cu 30% mai mici!

Lucrati intr-un Departament de Resurse Umane? Pentru intrebarile dvs, acum aveti raspunsurile! Fisa postului, recrutare si selectie, motivarea angajatilor, recompensare, evaluarea performantelor...tot ce trebuie sa stiti, aflati la zi din Consilier - Managementul Resurselor Umane.

E dovedit faptul ca la nivel teoretic suntem maestri. Insa, ce te faci cand seful iti cere intocmirea unor fise de post pentru functii ale caror atributii iti sunt straine? Ce poti sti tu ca generalist de resurse umane despre inginerie? Ce atributii trebuie sa aibe un inginer constructor? Este simplu acum, caci "101 modele de fise de post" ne ofera “Totul despre fisa postului!"

Sunteti responsabili cu protectia muncii in unitate? Va tremura picioarele cand va ganditi la controlul inspectiei muncii? Stati linistiti, caci va sustinem in activitatea dumneavoastra! Aflati de la Rentrop & Straton ce nu scriu ziarele despre protectia muncii cu Newsletterul Protectia Muncii.


- Care este salariul minim pe care trebuie sa-l acordati?
- Cum calculati salariul de baza?
- Ce obligatii aveti legate de salarizare, ce sporuri obligatorii trebuie sa acordati?
Newsletterul Salarizare de la A la Z va ofera indicatii clare si sfaturi practice din legislatia muncii referitoare la salarizare si calculul salariilor.

Consilier - Codul muncii, cartea de capatai in relatiile de munca, nu poate sa va lipseasca din biblioteca. Comandati Consilier – Codul muncii si aflati raspunsul la toate intrebarile dvs. legate de Codul muncii si de legislatia muncii!

33 de specialisti in domeniu ce au redactat cu atentie fiecare model de contract sau formular juridic din lucrarea Modele de contracte si formulare juridice.

Totul se schimba, totul este in continua miscare, ne demonstreaza noua guvernare. Pentru a tine pasul cu frecventele modificari legislative privind CAS, CASS, concedii medicale, somaj, pensii... va recomandam Consilier – Asigurari Sociale. Este lucrarea de care aveti nevoie.

Simplu, rapid, eficient si foarte avantajos!

Saptamana aceasta (30 martie – 5 aprilie) toate produsele RENTROP & STRATON au preturi cu 30% mai mici! Comandati pe www.rs.ro  sau la tel. 021.209.45.45


de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
iepurasul de pastepaste 2009resurse umanemodele de contracteasigurari socialeCodul muncii

Data aparitiei: 01 Aprilie 2009
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Iepurasul de Paste a sosit la RENTROP & STRATON Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


ARTICOLE SIMILARE

Iepurasul de Paste a sosit la RENTROP & STRATON

Mai multe articole despre paste 2009
Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]