Victor Ponta: Este un moment in care Romania trebuie sa isi asume reducerea CAS

reducerea cascas2014cas la angajatorcontributii angajatorangajare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania trebuie sa isi asume reducerea CAS in situatia in care doreste crearea de noi locuri de munsca fiscalizate, mentionand faptul ca acum este un moment bun pentru aceasta decizie.


Astazi, la Bucuresti, voi avea inca o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri si voi prezenta acestora si implicit opiniei publice toata situatia economica a Romaniei dupa trei ani de guvernare. Este un moment in care Romania trebuie sa isi asume aceasta modificare legislativa, o reducere a contributiilor de asigurari sociale, pentru a-si atinge un obiectiv fundamental, si anume mai multe locuri de munca fiscalizate, la alb. Or, pentru acest obiectiv, merita orice alte sacrificii. E un moment bun in care ne putem permite acest lucru si cred ca orice guvern si orice presedinte al Romaniei trebuie sa sustina crearea de noi locuri de munca", a precizat seful Guvernului, citat de Agerpres.

Mai mult, Victor Ponta considera ca in Romania trebuie ca accentul sa cada mai mult pe crearea de noi locuri de munca, mai ales pentru tineri.

"Este unul din domeniile in care Romania trebuie sa faca mult mai mult in continuare. Ma gandesc si la cei tineri, pentru ca nu toti absolventii au sansa pe care o au cei de aici, de la institutiile de invatamant militar. Ei termina Academia si imediat au un loc de munca in cadrul Ministerului Apararii sau Ministerului de Interne sau Ministerului Justitiei. Or, ideea este sa reusim pentru cat mai multi din absolventii de toate tipurile de sisteme de educatie din Romania sa isi gaseasca cat mai repede un loc de munca. Ca sa avem locuri de munca, trebuie sa avem o fiscalitate scazuta, in asa fel incat sa stimulam crearea de locuri de munca si mai ales plata acestora, cum se spune la alb", a precizat premierul.

"Cred ca va fi foarte clar pentru oricine din aceasta tara, care intelege ca trebuie sa cream locuri de munca. Ca daca nu avem locuri de munca, tineri care sa munceasca, sa plateasca mai departe taxe, nu o sa mai avem la un moment dat, peste 10 — 20 de ani, din ce sa platim pensiile", a mai declarat Victor Ponta.


sursa: Agerpres

NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
reducerea cascas2014cas la angajatorcontributii angajatorangajare

Data aparitiei: 22 Iulie 2014
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Victor Ponta: Este un moment in care Romania trebuie sa isi asume reducerea CAS Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]