Ce greseli nu are voie sa faca un candidat in vanatoarea de joburi

01 Septembrie 2011
01 Septembrie 2011
angajareloc de muncadepunere CVrecrutare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pentru a-si mari sansele de a obtine jobul dorit, candidatul trebuie sa tina cont de mai multe reguli care l-ar putea aduce mai aproape de locul de munca visat. Astfel, o retea sociala care sa contina profesionisti importanti din domeniul vizat poate sa reprezinte o bila alba in procesul de recrutare al angajatorului.

Mai mult decat atat, cei care isi cauta un job ar trebui sa fie la curent cu profilul companiilor pe care le au in vedere. Un scurt istoric al acestora ar trebui sa fie cunoscut de catre candidat, precum si cateva informatii legate de activitatile actuale sau recente ale acestor companii.

Specialistii din domeniul resurselor umane recomanda ca atunci cand candidatul identifica un job care nu i se potriveste in totalitate, in loc sa il dea la o parte, ar putea sa il recomande unui prieten sau unei cunostinte care isi cauta job in aceeasi perioada.

Chiar daca site-urile de recrutare pun la dispozitia candidatilor mai multe modele de CV,  sfatul specialistilor este ca redactarea CV-ului sa nu ia in calcul acele modele si sa se faca independent de tiparul standard pe care il vor depune, cel mai probabil, alti o mie de candidati. In plus, este bine ca retelele de socializare sa fie folosite pentru o analiza a domeniului in vederea identificarii problemelor pe care incearca anumite companii sa le rezolve.

Mai mult decat atat, un singur click de trimitere a aplicatiei nu va fi suficient pentru a-l convinge pe angajatorul care vrea sa vada ca un candidat a investit timp si energie in incercarea de a obtine un interviu in cadrul companiei respective.

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie la Diurna legala in Romania si in strainatate!


NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei!

Lucrarea „Diurna legala in Romania si in strainatate” contine:
Lamuriti acum orice dilema generata de legislatia privind detasarea/delagarea si stabilirea diurnei legale. Comandati acum exemplarul dvs. si stati fara teama ca ANAF va investiga si va sanctiona modul in care ati aplicat legea!
...Vezi AICI detalii complete <<


 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 
Descarca GRATUIT
“Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati 2024: Contractul Colectiv de Munca, Regulamentul Intern plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]