Contractul de munca temporara este din punct de vedere al naturii juridice un contract individual de munca pe durata determinata. In acest sens, art. 93 alin. (1) din Codul muncii stabileste ca, contractul de munca temporara este un contract individual de munca ce se incheie in scris intre agentul de munca temporara si salariatul temporar, pe durata unei misiuni.
La alin. (2) al aceluiasi articol se prevede ca, in contractul de munca temporara se precizeaza, in afara elementelor prevazute la art. 17 si art. 18 alin. (1), conditiile in care urmeaza sa se desfasoare misiunea, durata misiunii, identitatea si sediul utilizatorului, precum si cuantumul si modalitatile remuneratiei salariatului temporar.
Asadar, contractul de munca temporara trebuie sa cuprinda elementele prevazute la art. 17 si art. 18 alin. (1) la care se adauga cele prevazute la art. 93 alin. (1).
Prin Legea 40/2011 , art. 17 alin. (2) din Codul muncii , a fost completat cu o noua litera d1) – „criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului”

Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport Editie actualizata si adaugita

Teste rezolvate pentru examenul de definitivare Educatie fizica si sport Editie noua

Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE profesori
Pe cale de consecinta, criteriile de evaluare trebuie sa se regaseasca si in continutul contractului de munca temporara.