Ce inseamna succesul cand suntem tineri si ce inseamna cativa ani mai tarziu

successalariuloc de muncaviata personala
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Succesul capata un inteles diferit odata cu trecerea anilor. Daca impresia generala este ca succesul este acelasi pentru toti, un studiu arata ca perspectiva asupra a ceea ce inseamna sa ajungi pe culmi inalte se schimba odata cu trecerea anilor.

Astfel, definitia succesului e alta in functie de varsta fiecaruia. In paralel, schimbari importante se observa, in functie de varsta, si in ceea ce priveste cele mai importante lucruri de la locul de munca. Mai exact, cei care au sub 30 de ani considera ca un salariu bun este echivalentul unui loc de munca bun (67%), in vreme ce doar 35% considera ca viata personala este pe primul loc.

In concret, cei cu varste intre 20 si 29 de ani considera ca succesul vine dintr-un salariu bun care le poate aduce fericirea in viata profesionala. Procentul exact al celor care vad fericirea in bani este de 66,9%.

Ceva mai experimentati, cei cu varste cuprinse intre 30 si 39 de ani considera ca viata de familie primeaza atunci cand vine vorba de o definitie a succesului si considera ca un loc de munca bun este cel care ofera posibilitatea stabilirii unui echilibru intre munca si viata personala.

Pentru persoanele care au trecut de varsta de 40 de ani, succesul se transforma in sanatate, iar locul de munca ar trebui sa ofere atat un salariu convenabil, cat si o cantitate suficient de mare de timp liber. Mediul de lucru devine si el mult mai important, iar jobul ar trebui sa fie mult mai apropiat de interesele personale.

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
successalariuloc de muncaviata personala

Data aparitiei: 19 August 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Ce inseamna succesul cand suntem tineri si ce inseamna cativa ani mai tarziu Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]