Specialistul marketing poate fi persoana desemnata pentru completarea si transmiterea Revisal? Este posibil?

specialist marketingrevisalrevisal 2016fisa postului
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
In cadrul unei companii, orice angajator trebuie sa aiba in vedere registrul de evidenta al salariatilor (REVISAL) dat fiind faptul ca orice modificare la nivel contractual trebuie mentionata in cadrul aplicatiei pusa la dispozitie de Inspectia Muncii.

 
 
 
Asadar, pentru completarea si transmiterea REVISAL angajatorul va emite o decizie scrisa, prin care va nominaliza persoana responsabila.

 
 
 
Iata o intrebare din PortalCodulMuncii.ro: "O persoana angajata in cadrul unei firme cu timp partial 2 ore/zi pe postul de specialist marketing poate sa fie in aceelasi timp si responsabil pentru completarea registrului general de evidenta in format electronic al salariatilor si transmiterea datelor catre ITM daca se face o decizie interna pentru acest lucru? Mentionez faptul ca persoana respectiva a abolvit cursul de inspector resurse umane."

 
 
 
Inca de la bun inceput, trebuie sa mentionam faptul ca, daca salariata a absolvit si un curs de inspector Resurse umane are atuu in plus. 
 
Dupa cum am specificat si mai sus, angajatorul va emite o decizie scrisa, prin care va nominaliza persoana responsabila de REVISAL.

 
 
ATENTIE: Nu exista reglementata obligatia inregistrarii acestei decizii la ITM, insa decizia trebuie sa existe in situatia unui control al inspectorilor de munca.


 
 
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea, conform Codului Muncii. Desigur, exista si exceptii, acele situatiile in care, prin lege, sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.


 
 
Pentru a raspunde intrebarii de mai sus, mentionam ca salariata angajata pe postul de specialist marketing poate fi nominalizata de angajator pentru completarea si transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor.


 
 
Atunci cand vine vorba de atributiile postului, angajatorul trebuie fie sa completateze fisa postului cu noile atributii, fie se incheie un alt contract de munca.

 
 
In acest context salariata va cumula doua sau mai multe functii la acelasi angajator.

 
 

de Mara Dobrin


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
specialist marketingrevisalrevisal 2016fisa postului

Data aparitiei: 05 Decembrie 2016
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Specialistul marketing poate fi persoana desemnata pentru completarea si transmiterea Revisal? Este posibil? Nota: 4.86 din 5 - 7 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]