1. Obtinerea parolei de catre angajatori se face la sediul ITM in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
a) solicitarea scrisa pentru eliberarea parolei (model anexat);
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita ob?inerea parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copia certificatului de inmatriculare al angajatorului;
d) copia actului de identitate al persoanei imputernicite.
2. Obtinerea parolei de catre unitatile fara personalitate juridica ale angajatorilor (sucursale, agentii, etc.) se face la sediul ITM in a carui raza teritoriala acestea isi desfasoara activitatea, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
Regulamentul intern in avantajul dvs Ghid complet
Ghid practic de Securitate si Sanatate in Munca
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
a) solicitarea scrisa pentru eliberarea parolei (model anexat);
b) imputernicire semnata si stampilata de reprezentantul legal al unitatii fara personalitate juridica, in cazul in care persoana care solicita obtinerea parolei este alta decat reprezentantul legal al unitatii;
c) copia certificatului de inmatriculare al angajatorului;
d) copia certificatului fiscal al unitatii fara personalitate juridica;
e) copia actului de identitate al persoanei imputernicite;
f) copia delegarii de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca;
g) copia delegarii de competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic.
3. Obtinerea parolei este conditionata din motive juridice si tehnice de transmiterea registrului conform HG nr. 500/2011. Aceasta transmitere a registrului trebuie sa fie prealabila solicitarii parolei, putand fi urmata imediat, cu ocazia aceleiasi prezente la sediul ITM, de solicitarea si obtinerea parolei pentru transmiterea on-line a registrului.