REVISAL a suferit o modificare radicala la sfarsitul anului trecut, prin intrarea in vigoare a HG nr. 905/2017 si implicit au aparut numeroase posibilitati de sanctiune.
Pericolul cel mare pentru dvs. vine din faptul ca acest act normativ stabileste NU mai putin de 16 contraventii si amenzi de pana la 8.000 de lei!
Pentru ca aveti nevoie de un "scut" de aparare in fata controalelor care vor surveni. In perioada 14 - 27 noiembrie 2019 aveti ocazia sa intrati in legatura, chiar in orasul dvs., cu unul dintre cei mai buni specialisti in Revisal din Romania: dna Andreea Tudorie, expert in legislatia muncii, cu o vasta experienta (peste 20 de ani) in domeniul relatiilor de munca!
De ce este atat de important sa stapaniti Revisal? Detalii GRATUITE aici >>>
"O persoana a semnat contractul de munca, s-au transmis informatiile si in Revisal. In prima zi de lucru, a anuntat ca nu mai vine. Cu ce articol se face incetarea CIM?"
Conform art. 31 alin. (3) din Codul muncii pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
IMPORTANT:
Astfel, in perioada de proba, atat angajatorul cat si salariatul, pot inceta contractul de munca exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz si fara a fi necesara motivarea acesteia, in temeiul art. 31 alin. (3) din Codul muncii, republicat.
Asadar, fie salariatul notifica angajatorul (in scris) ca nu mai vine, fie angajatorul notifica salariatul cu incetarea contractului de munca in temeiul art. 31 alin. (3) din Codul muncii.
Un articol realizat de specialistii de la PortalCodulMuncii >>>