Trei cursuri pentru un CV impresionant

cvcursuri formare profesionalacursuri pentru carieracalcul impozitcursuri online
Trei cursuri pentru un CV impresionant
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acum mai bine de zece ani, cursurile online reprezentau o raritate si nu erau extrem de apreciate nici de angajatori, nici de angajati. Acum fiecare dintre noi are sansa sa participe si sa invete extraordinar de multe lucruri luand parte la unul dintre cursurile online care sunt organizate de universitati sau companii specializate. 
 
Cu toate acestea, pe piata exista o oferta bogata si nu de putine ori te-ai aflat in imposibilitatea de a alege ce este mai potrivit pentru tine si pentru cariera ta. Este foarte important sa inclini spre acele cursuri care sa te ajute sa evoluezi profesional, sa-ti ofere o noua perspectiva sau care sa te ajute sa fii mai productiv.
 

Cursuri pentru antreprenori
 

Daca iti doresti sa-ti incepi o mica afacere, atunci un astfel de curs este esential. Vei invata despre stabilirea prioritatilor in privinta resurselor si a bugetului si vei lucra activ la dezvoltarea abilitatii de a aprecia noile posibilitati de business. In plus, multe dintre aceste cursuri includ sesiuni despre contabilitate, modificari ale codului fiscal si cum se calculeaza impozitul, lucruri foarte importante pentru un antreprenor de succes. De asemenea, la finalul unor astfel de cursuri vei stapani cunostinte tehnice, metode financiare calitative, ce inseamna controlul costurilor, dar si noi metodologii de management concepute pe cercetari stiintifice, strategii de marketing si tehnici pentru atragerea numarului maxim de clienti, precum si metode avansate de vanzare si de negociere. Pe de alta parte, chiar daca inca nu vrei sa-ti deschizi propria afacere, un astfel de curs iti va imbogati CV-ul si orice angajator va fi impresionat de un astfel de certificat.
 

Expert in social media
 

In zilele noastre, retelele de socializare sunt, uneori, decisive pentru orice afacere si este esential sa stii sa le folosesti pentru a creste cifra de afaceri a companiei pentru care lucrezi sau chiar a ta. Asadar, un certificat care sa ateste cunostintele tale in domeniul social media va arata uimitor in CV-ul tau. Un astfel de curs te va invata cum sa construiesti o strategie pentru social media, la ce te pot ajuta retelele de socializare, cum sa implementezi strategia si ce tipuri de clienti vei intalni pe aceste platforme.
 


Certificat graphic designer
 

Stim ca o imagine buna face cat o mie de cuvinte, tocmai de aceea un curs care sa te califice in domeniul graficii iti va fi extrem de folositor, mai ales daca lucrezi in marketing sau social media. Companiile au nevoie de o imagine atent monitorizata, o imagine care sa atraga si care in final sa aduca mai multa vizibilitate si mai multi clienti. Un curs de graphic designer te va ajuta sa pui in aplicare concepte, sa creezi identitati vizuale si sa devii mai creativ.
 
 
Un alt domeniu care in ultimii ani a devenit din ce in ce mai important este cel IT. Asadar, daca vrei sa inveti cum sa-ti incepi si sa-ti dezvolti cariera in IT,  acum este mai simplu ca niciodata, datorita cursurilor online. Poti invata unele dintre cele mai populare limbaje de programare, precum Java sau Python, sau poti deveni un tester de software. Lipsa de personal IT este unul dintre principalele motive pentru care multe companii nu se extind sau nu apeleaza la cele mai noi tehnologii in domeniu, acesta fiind si una dintre cauzele pentru care nu ar trebui sa spui „Nu” unui astfel de curs.
 
 
Sursa foto: Shutterstock

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
cvcursuri formare profesionalacursuri pentru carieracalcul impozitcursuri online

Data aparitiei: 04 Mai 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Trei cursuri pentru un CV impresionant Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


ARTICOLE SIMILARE

Trei cursuri pentru un CV impresionant

Mai multe articole despre cursuri pentru cariera
Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]