Cea mai profitabila afacere in 2020 poate fi inceputa online si fara capital

digitalizare firmeafacere capital zerovenituri din strainatateseervicii electronice
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Digitalizarea forteaza companiile sa faca pasi din ce in ce mai mari in aceasta directie, iar fiecare criza economica, financiara sau una similara celei provocate de pandemia de coronavirus nu face decat sa demonstreze oamenilor de afaceri ca viitorul profitabil este reprezentat, in mare parte, de mediul online. 
 
Chiar daca nu toate companiile isi pot muta activitatea in mediul online, crearea unor servicii conexe care sa sprijine fluxul de venituri si care sa sustina afacerea pe timp de criza reprezinta in acest moment o directie obligatorie. 
 
Ultimii zece ani au demonstrat din plin cum gigantii Internetului precum YouTube sau Facebook pot oferi sansa de a dezvolta afaceri de milioane de dolari pornind de la crearea de continut in diferite domenii. Specialistii confirma ca nu este tarziu sa demaram o afacere in online nici in 2020, iar ceea ce vindem cel mai bine in orice context vor fi serviciile. 
 
In concret, cursurile, sesiunile de training si de formare profesionala, produsele electronice de tip e-book reprezinta o alternativa viabila pe timp de criza. Mai mult, sursele de venit pasiv din numarul de vizualizari sau de click-uri, din link-urile de afiliere sau alte surse similare sunt, din nou, metode care ne asigura venituri suplimentare si sustenabile. 
 
Un avantaj major il reprezinta piata foarte mare pe care se poate vinde un astfel de serviciu electronic, fie ca vorbim de un produs de tip e-book, de un curs online sau de o sesiune de consultanta online. Pentru cele mai multe dintre aceste variante de serviciu, daca sunt create o singura data si permit revanzarea nelimitata, vorbim de venituri pasive.
 
Practic, pentru a demara o afacere online fara capital de inceput e nevoie sa putem crea un serviciu sau un produs folosindu-ne doar de cunostintele noastre si apeland la instrumente gratuite de lucru. Exista astfel nenumarate platforme care gazduiesc cursuri online sau care sprijina crearea unei carti electronice in cel mai mult timp. 
 
Pentru pietele externe si incasarea veniturilor din strainatate, in Romania veniturile se declara pana la 25 mai prin formularul 201. In functie de conventiile in vigoare, in Romania se plateste diferenta de impozit. In cazul in care impozitul din tara straina este mai mare, impozitul din Romania va fi zero, insa se mentine obligatia de a declara prin formularul amintit toate veniturile obtinute din strainatate. 
 
Indiferent de ceea ce alegeti sa vindeti in format electronic, nu uitati astfel ca aveti posibilitatea de a incepe oricand un business care sa va ajute sa reganditi chiar si o firma de consultanta, de contabilitate sau orice alta firma care ar putea sa isi extinda portofoliul de servicii si produse apeland la mediul digital. 
 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Adela Simonescu


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
digitalizare firmeafacere capital zerovenituri din strainatateseervicii electronice

Data aparitiei: 21 Aprilie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Cea mai profitabila afacere in 2020 poate fi inceputa online si fara capital Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]