ANAF isi indreapta atentia catre bancile grecesti si portugheze si incepe executarile silite

banciexecutari siliteANAFFisc
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Recent, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a efectuat demersuri in ceea ce priveste  procedurile de executare silita pentru mai multe banci cu actionariat strain active in Romania. Pana la 30 iunie, asa cum este prevazut in raportul ANAF, trei banci de pe piata romaneasca aveau datorii la bugetul de stat. ANAF ia in vizor si societatile de leasing care apartin unor banci cu capital strain.

  La sfarsitul lunii iunie a fost demarata procedura de executare silita a Millennium Bank pentru o datorie la bugetul de stat in valoare de 8.000 lei.
 Reprezentantii Millennium Bank ne-au comunicat ca Millennium Bank nu are datorii la bugetul de stat: "Suma de 8.000 de lei reprezinta o amenda aplicata de catre ITM Cluj unei sucursale a Millennium Bank in data de 23 iunie 2010. Amenda a fost achitata de banca in termen de 48 de ore."

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, are o datorie de doar 500 lei. 

Volksbank va fi executata silit in urma acumularii unei datorii de 41.000 lei, iar de acelasi tratament va avea parte si Bank Leumi Romania care a inregistrat o datorie ceva mai mare, de aproximativ 159.997 lei. Aceasta banca a depus insa cereri de compensare, aflate in prezent in curs de solutionare, procedurile de executare silita nefiind inca incepute.

In ceea ce priveste societatile de leasing care ar urma sa fie executate silit, Millennium Leasing se afla in categoria datornicilor cu suma de 2.808 lei. Pe langa aceasta, societatea EFG Leasing IFN, cu actionarat grecesc, are o datorie de 4.500 lei. Nici Bavaria leasing, cu o datorie de 329.032 lei, nu va scapa de procedura de executare silita demarata recent de Fisc.

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
banciexecutari siliteANAFFisc

Data aparitiei: 01 August 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

ANAF isi indreapta atentia catre bancile grecesti si portugheze si incepe executarile silite Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa de post Montator elemente prefabricate din beton armatIntrebare: Suntem o firma de constructii ,va rugam sa ne ajutati cu o fisa de post pentru Montator elemente prefabricate din beton armat Cor: 711403.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Pensie limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionareIntrebare: Angajata - in varsta de 59 ani si 1 luna, primeste decizia de pensionare pentru limita de varsta in data de 16.04.2024 ( plata drepturilor de pensie se va face incepand cu data de 01.04.2024 ). Salariata a adus copie dupa decizie la angajator in data de 17.04.2024. 1. Cu ce data inceteaza CIM si cu ce articol? 2. Pot incheia un nou CIM cu angajatul dupa incetarea celui vechi pe perioada determinata de 1 luna - pentru a putea gasi alta persoana in locul acesteia? Mentionez ca salariata este de...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]