Te afli in cautarea unui loc de munca? Iata ce ar trebui sa faci

Mara Dobrin
Mara Dobrin
31 August 2018
31 August 2018
Mara Dobrin
Mara Dobrin
locuri de munca tinerilocuri de munca anofmstimulent de insertie
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca incurajeaza persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sa se inregistreze in baza de date a agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca (AJOFM) de care apartin cu domiciliul sau resedinta.

De Ce? Pentru a cunoaste, in mod gratuit, care le sunt sansele de angajare in  functie de studiile/calificarile si experienta pe care le detin, pentru a beneficia in  timp  util  de informare privind  locurile de munca vacante adecvate pregatirii profesionale  a acestora,pentru  abeneficia de mediere pe aceste locuri de munca, pentru a putea participa la cursuri de formare profesionala gratuite
.
In plus, daca se angajeaza, in anumite conditii stabilite de lege, pe langa salariu, pot beneficia de sprijin financiar acordat de AJOFM: prima de insertie (1.500  de  lei),  prima  de  activare  (1.000  de lei), prima de instalare (12.500 de lei), prima de incadrare (max. 55 de lei/zi).


Te numeri printre persoanele interesate? Iata ce trebuie sa faci:pregateste urmatoarele documente: actul de identitate, actele de studii si de calificare, actele care  atesta  existenta  unor  raporturi  de  munca  sau  de  serviciu  (in  cazul  in  care  ai  mai  lucrat), adeverinta medicala din care sa rezulte ca esti clinic sanatos sau apt de munca.

Depune aceste acte la AJOFM  de  care  apartii cu domiciliul sau resedinta (https://www.anofm.ro/contacteaza-ne).

Proiectul este implementat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in parteneriat cu Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, Ministerul Educatiei Nationale si Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala.


Programul 9-17.00 va deveni istorie? Iata ce isi doreste noua genera


Binecunoscutul program de lucru, de la 9-17.00 cu care s-au obisnuit milioane de romani in ultimii ani, ar putea deveni istorie in curand, conform anumitor statistici, la nivel global.

Daca parintii si bunicii nostri mergeau la munca de la 7 la 15.00 se pare ca noile generatii de angajati isi doresc sa lucreze in alte intervale orare, observa BBC.


Mai multe despre programul de munca aici >>>



NOUTATI din Legislatia muncii

De ce salariatii indisciplinati scapa adesea nepedepsiti?


Eliminati riscul ca deciziile dvs. sa fie anulate!
Angajatorii pierd deoarece nu respecta la virgula prevederile legale privind sanctionarea abaterilor disciplinare.

Aflati ACUM care sunt greselile comise de angajatori!
GHID PRACTIC - Cercetarea si raspunderea disciplinara a salariatilor

Vezi AICI Modele de documente EDITABILE >>


 

 

Atentie!

Descarcati raportul GRATUIT

"Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 

Descarcati raportul GRATUIT
“Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
NOU in CODUL MUNCII
Descarcati raportul
GRATUIT
"Noutati 2024: CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]