ANOFM - Peste 22.500 de locuri de munca vor fi oferite la Bursa Generala a Locurilor de Munca

locuri de munca anofm 2024bursa locurilor de munca
ANOFM - Peste 22.500 de locuri de munca vor fi oferite la Bursa Generala a Locurilor de Munca
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Va informam ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza vineri, 17 mai 2024, Bursa Generala a Locurilor de Munca. 
 
Precizam faptul ca in judetul Hunedoara evenimentul va fi organizat si in datele de 15 si 16 mai 2024, iar in judetele Harghita si Timis evenimentul a avut loc in data de 10 mai 2024, respectiv in data de 14 mai 2024. De asemenea, in municipiul Bucuresti acest eveniment se va desfasura in data de 16 mai 2024. Pentru acest eveniment, ce se va desfasura in 76 de locatii din toata tara, au fost contactati 20.698 agenti economici. 
 
Pana la data de 09 mai 2024, si-au anuntat participarea 1.279 agenti economici, fiind oferite 22.774 locuri de munca. Procesul de inregistrare al agentilor economici nu s-a incheiat, acestia avand inca posibilitatea sa isi anunte participarea la eveniment.
 
Din totalul celor 22.774 locuri de munca oferite de catre angajatori, 1.398 sunt adresate persoanelor cu studii superioare (de lunga si scurta durata). Judetele cu cele mai multe locuri de munca disponibile la Bursa Generala a Locurilor de Munca sunt: Bucuresti – 10.175, Bihor – 935,
Cluj – 733, Timis – 704, Hunedoara – 681, Bacau – 612, Constanta – 590, Tulcea – 560, Arad – 530.
 
Pentru persoanele cu studii superioare, cele mai multe locuri de munca vacante sunt disponibile in urmatoarele profesii: inginer – 708 locuri de munca, referent financiar contabil - 107 locuri de munca, manager - 66 locuri de munca, economist – 65 locuri de munca, director – 32 locuri de munca, specialist in domeniul calitatii – 22 locuri de munca, sef schimb – 21 locuri de munca.
 
Ramurile de activitate in care firmele cauta angajati cu studii superioare sunt: constructii de cladiri, fabricarea altor mijloace de transport, activitati juridice si de contabilitate, fabricarea echipamentelor electrice, activitati de arhitectura si inginerie, fabricarea autovehiculelor de transport rutier, lucrari speciale de constructii, industria constructiilor metalice si a produselor din metal etc.
 
Meseriile in care sunt oferite cele mai multe locuri de munca pentru persoanele fara studii superioare sunt: muncitor necalificat – 2.608 locuri de munca, agent securitate – 1.381 locuri de munca, lucrator comercial – 1.165 locuri de munca, manipulant marfa – 784 locuri de munca, confectioner imbracaminte – 707 locuri de munca, lacatus mecanic – 596 locuri de munca, conducator auto – 531 locuri de munca, casier 487 locuri de munca. 
 
Locurile de munca destinate persoanelor fara studii superioare sunt in principal in urmatoarele ramuri de activitate: constructii de cladiri, activitati de investigatii si protectie, restaurante si alte servicii de alimentatie, fabricarea articolelor de imbracaminte, comert cu amanuntul, cu exceptia autovehiculelor si motocicletelor, industria alimentara, fabricarea altor mijloace de transport.
 
De asemenea, la Bursa Generala a Locurilor de Munca vor participa angajatori care au anuntat locuri de munca pentru tineri cu risc de marginalizare sociala, precum si angajatori care si-au aratat disponibilitatea de a incadra cetateni ucraineni.
 

NOUTATI din Legislatie muncii

Atentie: La 1 septembrie 2024 intra in vigoare NOUA LEGE A PENSIILOR!


Descopera lucrarea Noua Lege a Pensiilor. Ghid practic - trateaza intr-o maniera completa
si 100% profesionista absolut toate aspectele pensionarii!

Afla:

- ce tipuri de pensie exista
- care sunt modalitatile si conditiile de pensionare
- ce acte trebuie sa contina dosarul de pensionare
- cum se calculeaza cuantumul pensiei
- cum inceteaza contractul individual de munca
- posibilitati de continuare a raporturilor de munca
- modalitati de cumulare a pensiei cu alte venituri etc.


...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
locuri de munca anofm 2024bursa locurilor de munca

Data aparitiei: 16 Mai 2024
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

ANOFM - Peste 22.500 de locuri de munca vor fi oferite la Bursa Generala a Locurilor de Munca Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Recuperare de la salariat a costului echipamentelor de muncaIntrebare: Vrem sa adaugam o Anexa la ROI legat de echipamentul de munca. Printre obligatiile si cerintele angajatilor, ar fi si cele 2 de mai jos: In cazul in care echipamentul de lucru se degradeaza, este furat sau este pierdut inainte de termenul de uzura prevazut pt fiecare componenta, angajatii sunt de acord cu retinerea din salariu a contravalorii acestuia. iIn cazul in care contractul de munca inceteaza inainte de 6 luni, angajatii sunt de acord cu retinerea din salariu a contravalorii acestuia Este...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Model fisa de post Inginer de sistem in informaticaIntrebare: Avem rugamintea sa ne ajutati cu o fisa de post pentru cod cor 251203, functia INGINER DE SISTEM IN INFORMATICA. Multumim anticipat!
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]