ANOFM: peste 37.000 de locuri de munca disponibile in Romania - in ce domenii?

locuri de munca anofm 2024locuri de munca anofm mai 2024
ANOFM: peste 37.000 de locuri de munca disponibile in Romania - in ce domenii?
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vesti bune pentru romani, avand in vedere ca peste 37.000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, iar altele 164 sunt vacante in Spatiul Economic European, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
 
Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru agent de securitate (2.642), lucrator comercial (1.952), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (1.784), manipulant marfuri (1.743), curier (1.566) si muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor (1.474).
 
Dintre cele 37.189 locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 2.227 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (administrator; inginer in diferite domenii de activitate; consilier/expert/inspector/referent de specialitate financiar-contabilitate; agent de vanzari; programator etc.), 7.377 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrator comercial; agent servicii client; casier; conducator auto transport rutier de marfuri; operator introducere, validare si prelucrare date etc), 8.381 pentru persoanele cu studii profesionale (manipulant marfuri; lacatus mecanic; ambalator manual; sofer de autoturisme si camionete; confectioner asamblor articole din textile etc.), restul de 19.204 locuri de munca fiind destinate persoanelor fara studii sau cu studii primare/gimnaziale (agent de securitate; curier; muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor; muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet; muncitor necalificat in industria confectiilor etc).
 
Locuri de munca disponibile in Spatiul Economic European
 
De asemenea, angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 164 locuri de munca vacante, cele mai multe in Finlanda - 78 locuri de munca pentru vopsitor pentru tratarea industriala a suprafetelor; muncitor necalificat in agricultura - culegator capsuni; muncitor necalificat in agricultura - culegator de fructe si legume.
 
Letonia ofera 30 locuri de munca pentru sudor, Germania - 27 locuri de munca pentru muncitor in productie; tehnician electronist; lucrator in productie - procesare produse din carne; sudor, Spania - 15 locuri de munca pentru sofer autocamion, Estonia - 10 locuri de munca pentru muncitor in constructii, Olanda - 3 locuri de munca pentru sofer autobuz si Danemarca - un loc de munca pentru proiectant inginer mecanic, concluzioneaza ANOFM.
 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
locuri de munca anofm 2024locuri de munca anofm mai 2024

Data aparitiei: 09 Mai 2024
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

ANOFM: peste 37.000 de locuri de munca disponibile in Romania - in ce domenii? Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
CCC. Documente existente in dosarIntrebare: Doresc sa stiu daca la dosarul angajatului care solicita concediu crestere copil este obligatoriu sa existe adeverinta din care sa reiasa ca celalalt parinte nu beneficiaza de CCC.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Abonament servicii suportat de angajator pentru salariat. Tratament fiscalIntrebare: O societate plateste pentru un singur angajat un abonament anual de membru intr-un club de business - principalul scop al acestui club este networking-ul , socializarea , cunoastere de posibili colaboratori. Acest abonament include sedinte saptamanale de mentorat pe varii teme si acces la alte evenimente...contra cost. O factura aferenta unui astfel de evenimant include de obicei cateva nopti de cazare, mesele aferente perioadei , acces la trainninguri , acces la spa, piscina , petrecere cu DJ...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]