Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta

codul munciiconsilier codul muncii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Specialistii Rentrop & Straton atentioneaza! Anul acesta, Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta.

"De 18 ani suntem pe birourile dvs., cu informatii specializate de legislatia muncii

Si nu numai pe birou, suntem pe ecranul calculatorului, suntem la telefon si uneori ne-am si intalnit. Anul acesta Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta.

Am fost alaturi de dumneavostra, zi de zi, am fost intotdeauna primii care v-au adus cele mai noi modificari in Legislatia Muncii!

In fiecare an am lucrat zi si noapte pentru a va livra „la cald” toate interpretarile si toate studiile de caz care au derivat din aceste modificari legislative.

In toti acesti ani Rentrop&Straton a fost si continua sa fie un „icebreaker ship” – propunand mereu solutii inovatoare, niciodata incercate pana acum.

Comunicarea online cu abonatii, actualizarea lunara, semnele grafice, elaborarea cuprinsului in functie de semnalele primite de la abonati – constituie tot atatea premiere intre lucrarile de pe piata de informatie specializata.", amintesc specialistii.

In aceasta perioada a anului, Consilier Codul Muncii este la oferta speciala. Cu siguranta doriti sa cunoasteti aceasta oferta. Merita din plin. Este un instrument de lucru pe care cativa dintre cei mai buni specialisti din domeniu l-au realizat, finisat si imbunatatit de-a lungul timpului ca dvs. sa munciti eficient si corect.

Oferta de sarbatori la Consilier Codul Muncii>>>


2 motive pentru care aveti nevoie de Consilier Codul Muncii:

Maxima rapiditate in rezolvarea problemelor dvs. legate de raporturile de munca. Instrumentul de lucru pe care-l aveti acum la-ndemna va ofera informatie de calitate intr-un limbaj clar, simplu de asimilat si aplicat!

100% Practic! Aplicabilitate imediata!  - Consilier Codul Muncii este ghidul care va ofera solutia cautata in 2 pasi si 3 miscari. Cazurile practice dezbatute va arata clar de ce trebuie sa va feriti. Sfaturile, recomandarile si atentionarile va traseaza drumul corect pe care trebuie sa-l urmati pentru a respecta legea. In plus, modele de documente importante va stau la dispozitie impreuna cu indicatii de completare corecta, pentru rezolvarea rapida a problemlor de formularistica cu care va confruntati.

Oferta de sarbatori la Consilier Codul Muncii>>>
(Probabil cea mai buna investitie pentru anul care vine)


NOUTATI din Legislatie muncii

[Raluca Dimitriu] Webinar Probleme la incetarea CIM + modificari legislative


Legea nr. 360/2023 a adus noutati privind continuarea activitatii salariatilor pana la implinirea varstei de 70 de ani, iar Legea nr. 283/2022 a modificat substantial Codul muncii, introducand notiuni ca:

• zile libere platite pentru evenimente familiale deosebite;
• concediu de ingrijitor;
• absente de la locul de munca pentru situatii neprevazute.

Cum afecteaza aceste modificari legislative incetarea CIM?

Aflati raspunsul in cadrul Webinarului “Noi probleme practice privind incetarea CIM”.

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
codul munciiconsilier codul muncii

Data aparitiei: 03 Decembrie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Consilier Codul Muncii a implinit 18 ani de existenta Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Obligatie emitere adeverinta venit noua lege a pensiilorIntrebare: In ce conditii firma este obligata sa elibereze adeverinte cu tote veniturile din 1957-2001 conform noii L360/2023. Firma este din 1957, detinem arhiva, din statele vechi si mai apoi fluturasi se poate deduce baza de calul a pensiei care difera de la o perioada la alta, totodata, nu sunt incluse toate veniturile la calulul CAS-lui si pensia suplimentara L80/1992.Legea intra in vigoare din septembrie, suntem obligati sa eliberam pana atunci aceste adeverinte?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa de post pentruDirector vanzariIntrebare: Va rog frumos sa ne trimit fisa post pentru urmatorul cod cor: 112018 - director vanzari.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]