Rezultatul instruirii lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca se consemneaza in mod obligatoriu in fisa de instruire individuala, cu indicarea materialului predat, a duratei si datei instruirii.
Completarea fisei de instruire individuala se va face cu pix cu pasta sau cu stilou, imediat dupa verificarea instruirii. Dupa efectuarea instruirii, fisa de instruire individuala se semneaza de catre lucratorul instruit si de catre persoanele care au efectuat si au verificat instruirea.
Fisa de instruire individuala va fi pastrata de catre conducatorul locului de munca si va fi insotita de o copie a ultimei fise de aptitudini completate de catre medicul de medicina muncii. Fisa de instruire individuala se pastreaza in organizatie, de la angajare pâna la data incetarii raporturilor de munca.
Instruirea vizitatorilor aflati in unitate cu permisiunea angajatorului si a lucratorilor din alte unitati, care desfasoara activitati pe baza de contract de prestari de servicii, se consemneaza in fisa de instruire colectiva.
![Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale](https://www.rs.ro/dbimg/product/1563-consilier-ghid-.png)
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
![Consilier - Codul Muncii abonament 12 actualizari](https://www.rs.ro/dbimg/product/274-consilier-codul.jpg)
Consilier - Codul Muncii abonament 12 actualizari
![Hartuirea si discriminarea la locul de munca Legislatie explicata si studii de caz](https://www.rs.ro/dbimg/product/3046-hartuirea-si-di.png)
Hartuirea si discriminarea la locul de munca Legislatie explicata si studii de caz
Fisa de instruire colectiva se intocmeste in doua exemplare, din care un exemplar se va pastra de catre cel care a efectuat instruirea, respectiv angajatorul, lucratorul desemnat sau serviciul intern de prevenire si protectie, si un exemplar se pastreaza decatre angajatorul lucratorilor instruiti sau, in cazul vizitatorilor, de catre conducatorul grupului.