Jurnalul Doamnei de la HR: Sa explodeze compania

Jurnalul Doamnei de la HRmartisoaremartiecopii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Revigorata de primele raze de soare ale primaverii, va scriu cu noi intamplari din frumoasa zona de HR. E unul din momentele in care pot din nou sa ma bucur de motivele ce m-au facut sa ma indragostesc de acest domeniu.
Asa am tot inotat printre mormanele de zapada ca acum sa apara incet si timida primavara. Nu va temeti, nu am de gand sa va povestesc despre etapele primaverii, ci despre etapele noastre ca oameni.

Dupa cum bine stiti, aceasta perioada este mult asteptata din doua motive: martisoarele ce marcheaza inceputul primaverii si Pastele. Desi Postul Pastelui abia a inceput, toata atentia se indreapta spre frumoasele martisoare ce impanzesc orasul. Atentia oamenilor spre lucrurile pozitive e mai mare decat pe ceea ce implica retinere si introspectie.

Intrucat am vrut sa abordam frumos ambele aspecte, am tot incercat in companie sa gasim ceva potrivit. Iepurasi cu martisoare? Pufuleti si flori? Nicio combinatie nu parea sa ne multumeasca. Suntem pana la urma seriosi, doar suntem oameni mare, oameni de afaceri.

Asa sa fie totusi? Intrebandu-i pe colegi am aflat cat de mult le e dor de cum incepeau inainte primavara, cum imparteau martisoare la scoala si cum se bucurau de primele flori. Se pare ca sufletul de copil ramane cu noi pas cu pas. De ce sa nu-l imbratisam?

Sa explodeze compania la asa manifestare! Nu am lasat niciun moment de monotonie sa ne apara in cale. Da, o sa va vina greu sa credeti, dar am reusit in cateva zile sa mobilizam resursele necesare pentru un 1 Martie de neuitat.

In ziua cu pricina, ne-am adunat la frumoasa sedinta si, surpriza, Directorul a spus: “Avem o veste importanta pentru voi” si a deschis usa. Sa dea oare lumea afara? Nu! Au inceput sa intre copii. Unul cate unul s-au adunat pana cand au format un cor. Asa au inceput sa cante frumoasele melodii ce le stiam si noi din frageda pruncie. Erau asa de dragalasi si, mai ales, erau din copiii angajatilor nostri. Da, a trebuit sa complotam, dar a meritat.

Se simtea emotia din aer. Mititeii au inceput sa imparta martisoare si flori si mai ca iti venea sa nu le mai dai drumul. Incetisor, cei mici s-au imprastiat prin companie cu flori si martisoare si nu au mai scapat pana ce colegii mei nu i-au indopat cu dulciuri si ce aveau mai bun.

Intreaga nebunie a durat pana in doua ore, iar rezultatele au fost superbe. Toata lumea era zambitoare si copilasii se bucurau ca aveau o noua ocazie sa vada unde lucreaza mama sau tata. Asa s-a declansat si valul de gesturi frumoase intre colegi. Martisoare, flori si urari zburau de la om la om.

M-am trezit si eu prinsa intre colegii ce imi inmanau flori. Nu stiau care incotro sa se indrepte. Asa era totul parca debusolat de noul anotimp.

Caci am vrut sa ne apropiem mai mult si de latura spirituala a perioadei, ne-am asigurat ca toti angajatii primesc alaturi de traditionalul martisor si felicitari ce le ureaza bucuria si ii indeamna sa regaseasca frumosul copil interior. Scepticii vor spune: “I-ati indemnat la post si meditatie?”. Nu, am vrut sa fim siguri ca oamenii au in vedere imaginea de ansamblu. Ca primavara e frumoasa si mancand salata, ca e relaxant sa meditezi, ca e important sa te regasesti pe tine oricand si oriunde. Iar asta se vede si la birou.

De la cateva idei am gasit ceva deosebit. Cum sa nu ti se inmoaie inima cand regasesti bucuria copilariei? Mi-e tare drag HR-ul cu toate laturile lui si primavara e propice multor activitati.

Voi cum ati inceput primavara? Va regasiti in martisoarele din aceast an? Sper povestiti din intamplarile voastre. Sa aveti o primavara imbelsugata si luminata de zambete!

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Jurnalul Doamnei de la HRmartisoaremartiecopii

Data aparitiei: 02 Martie 2012
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Jurnalul Doamnei de la HR: Sa explodeze compania Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]