Reducerea taxelor, posibila numai dupa recompunerea salariilor taiate

reducerea taxelormajorare salariibugetari
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Traian Basescu a declarat saptamana aceasta ca recomanda Guvernului sa readuca salariile bugetarilor la nivelul la care au fost pentru a se putea trece ulterior la un sistem de taxe redus. Acesta a declarat ca restabilirea salariilor este o prioritate: "si eu sustin ca in primul rand am taiat oamenilor salariile. Este prima obligatie pe care o avem, sa le refacem salariile".

Seful statului a facut aceste declaratii in contextul in care Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, a precizat ca Guvernul va trebui sa decida care ii sunt prioritatile si sa aleaga intre salarii, investitii sau reducerea taxelor.

Presedintele tarii a declarat ca inainte de o reabilitare a salariilor, este nevoie de o garantie a stabilitatii veniturilor bugetului de stat pentru a nu se reveni la situatia din anul 2008 cand, in urma majorarilor de salarii si sporuri, nu au mai existat venituri suficiente in buget. De asemenea, acesta considera ca un nivel redus al taxelor ar putea ajuta cresterea economica, dar numai in conditiile in care va fi platita datoria catre cetateni.

Acesta a mai declarat ca modificarile nu pot fi efectuate in acelasi timp: "Salariile taiate trebuie recompuse, readuse la nivelul la care au fost, pe urma putem gandi si un sistem de taxe redus. Amandoua simultan nu se pot face. Este exclus. (...) Readucerea salariilor la nivelul de la care s-au taiat, nu cresteri de salarii, pentru ca aici nu vorbim de o crestere. Vorbim de ceva ce statul trebuie sa dea inapoi cetatenilor lui". O alta declaratie facuta de seful statului a fost ca o acoperire a banilor retinuti bugetarilor se va incerca de la 1 ianuarie 2012.

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
reducerea taxelormajorare salariibugetari

Data aparitiei: 03 August 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Reducerea taxelor, posibila numai dupa recompunerea salariilor taiate Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Reglementare acordare tichete de masaIntrebare: Daca un angajator acorda tichete de masa, acestea trebuie trecute in regulamentul intern astfel incat sa beneficieze toti salariatii ? sau se fac acte aditionale si se acorda preferential?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa postului pentru Director tehnicIntrebare: Va rog frumos sa ma ajutati cu fisa postului pentru Director de productie/tehnic cod cor 112024.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]