Cine plateste in Bucuresti salarii de 5.000 dolari pe luna

joburiangajareprogramator PHPdomeniul IT
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai atragatoare oferte de job par sa vina in prezent din mai multe domenii care au inceput sa se dezmorteasca odata cu iesirea din recesiune si care contribuie acum la formarea unei oferte cat mai bogate si mai diversificate de joburi.

Astfel, pe piata trainingului si a consultantei strategice in domeniul managementului companiei din Romania, este oferit un job de catre CBC Romania, functia fiind de trade marketing manager. Candidatul ideal are o experienta minima de doi ani in Trade Marketing Management in companii din industria bunurilor de larg consum (FMCG), este specialist in implementarea campaniilor de marketing si promovarea produselor la locul vanzarii. Angajatul va coordona o echipa de minim 30 de persoane si va implementa standardele de merchantizare. Salariul oferit pentru acest post este de 1.200 de euro lunar.

Un alt job avantajos poate fi cel de programator software, platit cu circa 1.500 euro lunar daca detine cinci ani de experienta. Programatorul software se va ocupa de dezvoltarea de aplicatii web care au la baza anumite tehnologii specifice acestui segment. Tot norocosi par sa fie si cei care activeaza in domeniul vanzarilor si care sunt dispusi sa faca deplasari in strainatate.
 
Joburile pentru programatori PHP si project manager IT includ salarii care ajung in medie la 3.500 de dolari pe luna, pentru cei care au o experienta de minimum trei ani pe un post similar.

Web designerii pot castiga si circa 2.500 euro lunar daca au norocul sa ocupe un post de programator si specialist SEO care sa intretina site-urile unei companii mari. Veniturile cele mai mari pe luna sunt insa afisate pe unele site-uri de recrutare care includ anunturi pentru persoanele care vor sa lucreze in industria videochatului. In functie de timpul petrecut de utilizatori pe astfel de site-uri, castigul lunar poate ajunge pana la 5.000 de dolari pe luna.

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
joburiangajareprogramator PHPdomeniul IT

Data aparitiei: 18 August 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Cine plateste in Bucuresti salarii de 5.000 dolari pe luna Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa de post Montator elemente prefabricate din beton armatIntrebare: Suntem o firma de constructii ,va rugam sa ne ajutati cu o fisa de post pentru Montator elemente prefabricate din beton armat Cor: 711403.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Pensie limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionareIntrebare: Angajata - in varsta de 59 ani si 1 luna, primeste decizia de pensionare pentru limita de varsta in data de 16.04.2024 ( plata drepturilor de pensie se va face incepand cu data de 01.04.2024 ). Salariata a adus copie dupa decizie la angajator in data de 17.04.2024. 1. Cu ce data inceteaza CIM si cu ce articol? 2. Pot incheia un nou CIM cu angajatul dupa incetarea celui vechi pe perioada determinata de 1 luna - pentru a putea gasi alta persoana in locul acesteia? Mentionez ca salariata este de...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]