Cum alegi banca potrivita pentru gestionarea finantelor personale

depozitdobandabeneficii
Cum alegi banca potrivita pentru gestionarea finantelor personale
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X



In momentul in care vrei sa incepi sa pui deoparte economii sau o suma mare de bani incasata recent, este important sa alegi o banca in care ai incredere. De asemenea, aceasta trebuie sa raspunda nevoilor tale prin serviciile pe care le ofera. Investitiile sau conturile care iti ofera o dobanda generoasa te ajuta sa lasi banii sa „lucreze”. Acest lucru este avantajos in special daca ai stabilit o serie de obiective pe termen lung, pentru care ai nevoie de anumite sume. Identifica asteptarile pe care le ai de la o banca si alege-o pe cea care bifeaza cele mai multe beneficii. Iata cateva dintre aspectele de luat in considerare:

Beneficiile oferite

Pentru a atrage clienti, bancile ofera o serie de beneficii competitive si care pun persoanele pe primul loc, in special in ceea ce priveste serviciile. Daca vrei sa deschizi un depozit, este important sa te bucuri de asistenta din partea personalului specializat care reprezinta banca. Un sistem care se bazeaza pe asistenta unu la unu cu clientul ofera un avantaj in ceea ce priveste consilierea si schimbul de informatii pretioase. Usurinta cu care se desfasoara procesele intr-o banca nu este suficienta pentru satisfactia clientului, deoarece vei avea nevoie de recomandari pentru a-ti gestiona banii in cel mai profitabil mod.


In aceasta perioada, procesele digitalizate de deschidere si gestionare a conturilor si a depozitelor sunt esentiale pentru siguranta sanitara. Mai mult decat atat, daca banca iti ofera posibilitatea de a deschide online un depozit si de a avea acces la toate informatiile in acest fel, iti va fi mult mai usor sa-ti simplifici rutina de zi cu zi. Bancile si reprezentantii cu care poti tine legatura si de la distanta sunt o alegere potrivita, in special daca esti o persoana ocupata sau calatoresti mult si cauti cele mai rapide modalitati de comunicare.

Comisioanele

Comisionul reprezinta suma de bani pe care o datorezi unei banci pentru serviciile oferite. Exista banci care percep comisioane la retragerile de la bancomat sau la diferite tranzactii si depuneri. Banca potrivita pentru nevoile tale este cea care te face sa castigi mai multi bani decat pierzi. De aceea, tine cont de obiceiurile pe care le ai pe plan financiar, inainte de a lua o decizie. Daca banca retine comisioane la retragerile de la alte bancomate, iar tu calatoresti mult si esti foarte ocupat, te vei afla foarte des in situatia in care ti se va retine comision pentru aceste retrageri.


Comisioanele sunt elemente esentiale si in ceea ce priveste costurile de gestionare a unui cont sau o analiza de dosar in cazul unui imprumut. Gandeste-te la planurile pe care le ai pe termen lung inainte de a alege banca potrivita pentru tine. Chiar daca momentan vrei doar sa deschizi un depozit sau un cont de economii, poate in viitor vei dori sa apelezi si la alte servicii. Afla toate detaliile despre acestea, daca nu vrei sa schimbi banca imediat ce ai nevoi diferite care nu-ti sunt indeplinite.

Serviciile de care ai nevoie

Alegerea bancii se face si pe baza nevoilor pe care le ai in prezent. Serviciile oferite de banci sunt acum in centrul atentiei, deoarece era tehnologiei face totul mult mai la indemana. De la transferuri la deschiderea conturilor, dar si aprobarea cat mai rapida a creditelor, toate acestea se pot regasi pe lista ta de necesitati. Tine cont de lucrurile care conteaza pentru tine si cauta banca in care poti gasi toate aceste elemente. Fa tot posibilul sa pui aceste nevoi personale pe primul loc si sa cauti toate informatiile necesare. Daca nu le gasesti direct pe site-ul bancii, fa o vizita la sediu sau apeleaza numerele de call center pentru a afla fiecare detaliu. Verifica de doua ori informatiile, pentru a te asigura ca nu exista exceptii pentru serviciile pe care le promoveaza banca prin reclame si materiale de marketing.


Tine cont de toate aceste aspecte inainte de a alege banca la care deschizi un cont pentru finantele tale. Cel mai important este ca banca sa-ti ofere cat mai multa sustinere si sa raspunda tuturor nevoilor tale pe parcursul colaborarii.


Sursa foto: pexels.com

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei in 2024!


Principala modificare a fost introdusa prin OG 16!

Este o modificare care creeaza neclaritati majore in situatii practice care privesc:
1) incadrarea deplasarii salariatului in delegare sau in deplasare la locul de munca
2) stabilirea plafonului neimpozabil in functie de incadrarea deplasarii pentru toti salariatii
3) stabilirea plafonului neimpozabil al indemnizatiilor cuvenite soferilor

Descoperiti alte noutati in Diurna legala in Romania si in strainatate.

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
depozitdobandabeneficii

Data aparitiei: 09 Noiembrie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Cum alegi banca potrivita pentru gestionarea finantelor personale Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Zile libere platite pentru evenimente deosebiteIntrebare: Va rog sa-mi spuneti daca este specificat undeva cite zile libere se acorda la casatoria unui salariat. Suntem intreprindere mica si nu avem contract colectiv de munca doar regulament unde am prevazut 2 zile libere pentru casatorie. Este alta reglementare in afara de Codul muncii unde spune ca se acorda zile libere pentru casatorie conform contrat colectiv de munca sau regulament? Societatea a fost infiintata in anul 2020.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]