CSDE: Conferinta privind societatile comerciale in UE

societati comercialeUECSDE27 noiembrie
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Pe 27 noiembrie 2012, incepand cu ora 12.00, Centrul de Studii de Drept European (CSDE) al Institutului de Cercetari Juridice din cadrul Academiei Romane organizeaza, in seria de "Cultura dreptului european", editia a II-a a Conferintei "Societatile comerciale in Uniunea Europeana".

Conferinta va avea in vedere urmatoarele probleme: A avut Uniunea Europeana posibilitatea de a reglementa acest domeniu? Care sunt beneficiile directivelor din materia societatilor comerciale? Este libertatea de stabilire un instrument functional si coerent?

Nu se percepe taxa de participare, dar locurile sunt limitate, inscrierea participantilor realizandu-se in ordinea cronologica a confirmarilor, prin e-mail (mihai.sandru@csde.ro).

Pot fi trimise contributii pana la data de 20 noiembrie 2012. Pana (cel mai tarziu) la data de 23 noiembrie consiliul stiintific al conferintei va transmite acceptarea lucrarilor propuse pentru a fi sustinute in cadrul conferintei. Consiliul stiintific al conferintei este format din: Prof. univ. dr. Mihai sandru - coordonator CSDE, Prof. Nicolae Turcu, Presedinte - Sectia de Drept Privat a Consiliului Legislativ din Romania, Prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, Conf. univ. dr. Lucian Bercea - Universitatea de Vest Timisoara; Conf. univ. dr. Radu Catana - Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.

Sursa: costelgilca.ro

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
societati comercialeUECSDE27 noiembrie

Data aparitiei: 20 Noiembrie 2012
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

CSDE: Conferinta privind societatile comerciale in UE Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]