Codul Muncii 2021: Noutati despre Somaj Tehnic, Concedii, REVISAL sau Concediere

abonament portal codul munciimodelul kurzarbeittelemuncasomaj tehnic concediu medicalconsultanta legislatia muncii
Codul Muncii 2021: Noutati despre Somaj Tehnic, Concedii, REVISAL sau Concediere
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Provocarile se tin lant si in 2021, pandemia continua, iar inspectorii vizeaza din ce in ce mai multe aspecte care tin de telemunca, modelul Kurzarbeit si felul in care angajatorii au aplicat masurile de sprijin finantate de stat! 
 
Firmele sunt supuse, din start, unor grele incercari. Legislatia se schimba constant, iar profesionistii angajati in diferite firme au nevoie de raspunsuri CORECTE si detaliate! 
 
Aveti in fata fie un an plin de provocari, fie un an in care porniti la drum alaturi de un aliat de incredere: PortalCodulMuncii.ro – cu o echipa de experti si consultanti prezenti la datorie!
 
 
PortalCodulMuncii.ro vine in ajutorul dvs. cu: 
 
- Aveti langa dvs., din momentul in care va abonati, o echipa intreaga formata din consilieri juridici, experti in legislatia muncii, consultanti cu experienta de peste 15 ani in domeniu. Cu pregatire continua, echipa noastra de specialisti va ofera intotdeauna raspunsuri CORECTE si rezolvari pe care le puteti aplica IMEDIAT!
 
- Adresati oricand doriti intrebarile dvs. specialistilor PortalCodulMuncii.ro. 
 
Atentie! Aveti INCLUSE 15 intrebari pe care le puteti adresa in caz de nevoie, primind de fiecare data un raspuns detaliat si care sa va ofere REZOLVAREA CLARA, in conformitate cu legea.
 
Pentru orice nelamuriri, va stam intotdeauna la dispozitie! Din experienta noastra, pentru cele mai multe probleme gasiti deja solutiile in rezolvarile zilnice oferite de consultantii nostri!
 
- In contextul pandemiei care se prelungeste, aveti ZILNIC nevoie de raspunsuri rapide si de proceduri exacte din domeniul relatiilor de munca: Codul Muncii  Revisal, Fise de post/Evaluare, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, HR.  
 
- ACCES TOTAL la peste 40.000 de studii de caz (actualizate constant si in continua crestere), veti gasi mai mult decat va e necesar!
 
- Totul despre GDPR 2021 – Modele de documente editabile, fise de post, fise de evaluare, Regulament intern (RI), articole de specialitate, intrebari si raspunsuri din aria Relatii de munca!
 
 
Un abonament pentru PortalCodulMuncii.ro va ofera sansa de a lua cele mai bune decizii si de a beneficia de SIGURANTA suplimentara in activitatea de zi cu zi!
 
Resurse multiple, actualizate constant, va stau la dispozitie, fie ca sunteti ANGAJATOR, fie ca aveti in subordine intreg departamentul de resurse umane sau profesati in domeniul HR!
 
Profitati ACUM! Pretul pentru un abonament de 6 luni este de doar 675 lei + TVA + doua CADOURI de un real ajutor: Teste de Angajare, Evaluare si Motivare a angajatilor si  Caiet Practic de completare in ReviSal! O oferta gandita pentru reusita dvs.! 
 
 
 
Atentie, oferta LIMITATA! Doar 48 de ore este valabila oferta de pret cu cele doua CADOURI de neratatat! Veti avea un sprijin de nadejde pentru urmatoarele 6 luni si sanse crescute de SUCCES pe termen lung!
 

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
abonament portal codul munciimodelul kurzarbeittelemuncasomaj tehnic concediu medicalconsultanta legislatia muncii

Data aparitiei: 17 Martie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Codul Muncii 2021: Noutati despre Somaj Tehnic, Concedii, REVISAL sau Concediere Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa de post Montator elemente prefabricate din beton armatIntrebare: Suntem o firma de constructii ,va rugam sa ne ajutati cu o fisa de post pentru Montator elemente prefabricate din beton armat Cor: 711403.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Pensie limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionareIntrebare: Angajata - in varsta de 59 ani si 1 luna, primeste decizia de pensionare pentru limita de varsta in data de 16.04.2024 ( plata drepturilor de pensie se va face incepand cu data de 01.04.2024 ). Salariata a adus copie dupa decizie la angajator in data de 17.04.2024. 1. Cu ce data inceteaza CIM si cu ce articol? 2. Pot incheia un nou CIM cu angajatul dupa incetarea celui vechi pe perioada determinata de 1 luna - pentru a putea gasi alta persoana in locul acesteia? Mentionez ca salariata este de...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]