Consultanta personalizata in legislatia muncii: rezolvati rapid cele mai dificile probleme

portal codul munciiconsultanta legislatia munciiabonament portal codul muncii
Consultanta personalizata in legislatia muncii: rezolvati rapid cele mai dificile probleme
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Organizarea corecta a muncii in contextul COVID-19 continua sa fie un aspect esential pentru a pune societatea la adapost de orice amenzi. Legislatia care se schimba in functie de noile restrictii si masurile care ii vizeaza direct pe angajatori sunt factor importanti care pot afecta activitatea firmei!
 
O echipa numeroasa alcatuita din experti juridici, consultanti si specialisti in legislatia muncii va sta la dispozitie pentru a va oferi sprijin in rezolvarea rapida a celor mai dificile si arzatoare probleme de care va loviti zilnic in activitatea firmei! 

Pandemia de Coronavirus are, din pacate, efecte nocive asupra mediului de afaceri, insa angajatorii care pun in functiune un management sanatos de criza si apeleaza cu incredere la specialisti in prezent sunt cei care isi vor redresa afacerile si vor avea un viitor financiar stralucit!
 
PortalCodulMuncii.ro vine in sprijinul dvs. printr-o armata de specialisti in legislatia muncii si cu o baza de date cu peste 40.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: Codul Muncii  Revisal, Fise de post/Evaluare, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, HR.
 
 PortalCodulMuncii.ro va ofera, in urma abonamentului de 6 luni (pe care il puteti prelungi daca veti dori):
 
  •  Consultanta personalizata, direct pe adresa dvs. de email. Trebuie doar sa trimiteti intrebarea veti primi raspuns rapid! Iar daca se intampla sa intarziem cu raspunsul, tot il veti primi, garantat, in cel mult 72 de ore!  
     
  •  Acces total la o baza de date cu peste 40.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: Codul Muncii, Revisal, Fise de post/Evaluare, Modele cereri, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, HR.
     
  •   GDPR 2021 – Modele de documente editabile, fise de post, fise de evaluare, Regulament intern (RI), articole de specialitate, intrebari si raspunsuri din aria Relatii de munca
     
  •   Training zilnic in domeniul relatiilor de munca. Sunteti permanent la curent cu toate modificarile din legislatie si solutiile oferite de experti. Invatati direct de la specialisti!
     
 
 
 
NU UITATI!
 
Aceste intrebari puse de abonatii nostri AU PRIMIT DEJA RASPUNS! Puteti avea acces la TOATE ACESTE RASPUNSURI pe langa baza uriasa de intrebari, raspunsuri, articole pe tema si sfaturi ale specialistilor. 
 
Adresati oricand intrebarile dvs. prin PortalCodulMuncii.ro si primiti raspunsuri elaborate in cel mai scurt timp. Apelati cu incredere la profesionisti cu experienta si la o echipa care isi doreste sa va continuati activitatea mult timp de acum inainte.  
 
Aveti incredere in pregatirea si in dedicarea noastra, promitem ca nu va vom dezamagi!
 
 

NOUTATI din Legislatie muncii

[Raluca Dimitriu] Webinar Probleme la incetarea CIM + modificari legislative


Legea nr. 360/2023 a adus noutati privind continuarea activitatii salariatilor pana la implinirea varstei de 70 de ani, iar Legea nr. 283/2022 a modificat substantial Codul muncii, introducand notiuni ca:

• zile libere platite pentru evenimente familiale deosebite;
• concediu de ingrijitor;
• absente de la locul de munca pentru situatii neprevazute.

Cum afecteaza aceste modificari legislative incetarea CIM?

Aflati raspunsul in cadrul Webinarului “Noi probleme practice privind incetarea CIM”.

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
portal codul munciiconsultanta legislatia munciiabonament portal codul muncii

Data aparitiei: 23 Aprilie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Consultanta personalizata in legislatia muncii: rezolvati rapid cele mai dificile probleme Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]