Ghidul Practic - Apararea Impotriva Incendiilor

apararea impotriva incendiiloraparare la incendiipsissm si psi
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Apararea impotriva incendiilor nu este un subiect placut, insa esential. Amenzile din domeniu sunt extrem de ridicate.

"Va place sau nu, apararea impotriva incendiilor, reglementata prin Legea nr. 307/2006 (publicata in Monitorul Oficial nr. 633 din 21.07.2006), constituie o activitate de interes public, national, cu caracter permanent. Aceasta activitate este obligatorie pentru autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si pentru toate persoanele fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei. Asadar, fie ca sunteti angajator, administrator sau conducator al unei institutii, trebuie sa stiti foarte clar: apararea impotriva incendiilor este o obligatie legala!", atentioneaza specialistii din domeniu.

Acestia ne amintesc si faptul ca  legea privind apararea impotriva incendiilor este una greu de citit, greu de inteles si, prin urmare, greu de respectat.

Iata, foarte pe scurt, cum este structurat ghidul practic realizat de specialisti din domeniu:

-    Securitatea la incendiu (scenariul de securitate la incendiu, procedura de obtinere a avizelor si autorizatiilor, documentatiile necesare, formulare gata intocmite)

-    Evaluarea riscurilor de incendiu (identificarea pericolelor de incendiu, identificarea si evaluarea riscurilor de incendiu)

-    Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor (tot ce trebuie sa stiti pentru a evita controale obositoare, interminabile, si amenzile imense)

-    Mijloace de aparare impotriva incendiilor (obligatiile proiectantilor si executantilor, echiparea cu mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor, autorizarea persoanelor care desfasoara lucrari in domeniul apararii impotriva incendiilor)

-    Masuri de prevenire a incendiilor (legislatie, formulare, sfaturi practice si recomandari de la specialisti practicieni)

-    Protectie civila (inclusiv procedura si documentele de obtinere a avizelor si autorizatiilor de protectie)

-    Instruirea in domeniul PSI si al protectiei civile (organizarea activitatii de instruire, categorii de instructaje, mijloace si materiale pentru instruire, instructiuni de aparare impotriva incendiilor)

-    Servicii private pentru situatiile de urgenta (reglementari legale, activitatea de prevenire a situatiilor de urgenta, constituirea si organizarea serviciilor private pentru situatii de urgenta)

-    Control ii impotriva incendiilor (cine si cum efectueaza controlul, lista completa a sanctiunilor din domeniul apararii impotriva incendiilor, documente de control)


Detalii mai multe aici >>>

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
apararea impotriva incendiiloraparare la incendiipsissm si psi

Data aparitiei: 14 Martie 2016
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Ghidul Practic - Apararea Impotriva Incendiilor Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Conditii pentru a beneficia de scutire de impozit in domeniul ITIntrebare: Suntem o societate care se ocupa cu prestari servicii pentru evenimente, mai exact ne ocupam de partea artistica - montare de scene, lumini inteligente, sunet profi, ecrane inteligente pe care sunt proiectate imagini Computerizate, create de angajatii nostri in baza unor programe achizitionate de societate. Un exemplu concret: la un concert pe un stadion sunt montate scenele noastre, ecranele unde apar jocurile de imagini cu ce se petrece pe scena sau diferite motive de linii, culori, imagini...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Compensare munca suplimentara cu timp liber corespunzator vs concediu de odihnaIntrebare: Daca activitatea societatii este de asa natura incat in fiecare luna se acorda ore suplimentare, conform art. 122 din Codul muncii, ce se intampla daca in luna se platesc ore suplimentare si se ia si concediu de odihna?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]