Management HR: Top 6 pasi catre succes in relatia cu angajatii!

managementul resurselor umanemanagement hr
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Managementul resurselor umane reprezinta punctul cheie in care se nasc rezultate pozitive pentru angajatori, corporatie si pentru angajati, prin plusarea competentelor cu atitudinea potrivita.

Dupa cum bine stim, sa ai un angajat mandru posesor al unui CV intesat de competente si abilitati nu mai reprezinta totul. Este nevoie de competente si de atitudinea care sa il determine sa ofere cele mai puternice rezultate care vor ajuta la atingerea obiectivelor.

Iata si cei mai importanti 6 pasi care duc la succesul relatiei dintre angajatori si angajati:

1. Comunicarea de ambele parti. Trebuie sa va cunoasteti angajatii si trebuie ca ei sa va cunoasca. In momentul in care permitem o imagine personala falsa si asteptari false, lucrurile nu vor merge in directia potrivita.

Oferiti angajatilor informatii concrete cu privire la asteptarile voastre, cu privire la cerinte si preferinte, obiective si nu numai.

2. Oferiti de la bun inceput un sistem salarial potrivit. Daca de la inceput veti negocia toate beneficiile si conditiile de lucru la sange, sansele de a avea o relatie buna pe termen lung sunt extrem de mici.

3. Oferiti beneficii multiple, nu doar financiare. Oferiti cursuri si participari gratuite la seminarii de interes pentru angajat si asigurati-va ca acesta are toate sansele de a se dezvolta din punct de vedere profesional. Viitorul lui conteaza la fel de mult precum conteaza si viitorul afacerii dvs.!

4. Asigurati-va ca angajatii detin conditii optime de lucru. De la mobilier potrivit si pana la echipamentele tehnologice utilizate, de la carti si suporturi informationale si pana la hrana si mentori, totul conteaza pentru a-i oferi angajatului confort total in munca sa.

5. Cereti feedback in mod constant, din partea angajatilor dvs.! Conteaza enorm sa luati pulsul culturii organizationale. Discutati in mod constant cu angajatii dvs. si stabiliti care sunt nevoile si cerintele acestora, ce obiective si-au impus si cum arata viitorul lor, ce critici si sugestii au cu privire la desfasurarea activitatii lor.

6. Mentineti-va angajatii in ritm constant de provocari care sa le forteze nivelul cunostintelor si al abilitatilor pe care le detin. Doar asa veti reusi sa va ajutati angajatii sa devina mai buni in domeniul lor de referinta, un mare plus atat pentru companie, cat si pentru angajati.

Mult succes in managementul resurselor umane!


Mai multe informatii despre managementul resurselor umane aici.

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei in 2024!


Principala modificare a fost introdusa prin OG 16!

Este o modificare care creeaza neclaritati majore in situatii practice care privesc:
1) incadrarea deplasarii salariatului in delegare sau in deplasare la locul de munca
2) stabilirea plafonului neimpozabil in functie de incadrarea deplasarii pentru toti salariatii
3) stabilirea plafonului neimpozabil al indemnizatiilor cuvenite soferilor

Descoperiti alte noutati in Diurna legala in Romania si in strainatate.

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
managementul resurselor umanemanagement hr

Data aparitiei: 25 Martie 2014
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Management HR: Top 6 pasi catre succes in relatia cu angajatii! Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]