Preturile se topesc! TOP 10 oferte de Legislatia Muncii si HR cu reduceri de BLACK SUMMER!

10 proceduri de legislatia munciimanager hrprogram lucru flexibil post pandemieteste de angajare
Preturile se topesc! TOP 10 oferte de Legislatia Muncii si HR cu reduceri de BLACK SUMMER!
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
 
Profitati de cele mai apreciate lucrari de specialitate din legislatia muncii si HR! Profesionistii in domeniu au acum la dispozitie cele mai bune oferte ale verii, cu REDUCERI explozive de pana la 70%! + TRANSPORT GRATUIT!

Descoperiti mai jos unele dintre cele mai bune oferte! 
 
 
 
Cu aceasta lucrare aveti siguranta ca procedati 100% corect atunci cand puneti in aplicare o decizie legata de managementul resurselor umane: angajare, concediere, formare profesionala, gestionarea unei abateri disciplinare etc.!
 
 
 
A intrat in vigoare Legea 282/2020 care aduce modificari importante privind timpul de munca! Va oferim un ghid practic cu absolut toate explicatiile necesare! Folositi-l pentru a evita amenzi de pana la 20.000 de lei!
 
 
 
 
Aflati din lucrare ce considera legea ca este hartuire morala, ce obligatii aveti, ce documente trebuie sa aveti pregatite in cazul unui control, cum gestionati un eventual caz de hartuire.
 
 
 
 
Cele 21 de teste alcatuite de catre specialisti va contureaza acum cea mai exacta radiografie a atuurilor sau lipsurilor candidatului chestionat!
 
 
 
 
 
Prin intermediul acestei lucrari veti redescoperi practic domeniul HR! Si asta pentru ca veti beneficia de o perspectiva complet noua asupra principalelor element de succes (recrutarea, evaluarea si motivarea angajatilor), o perspectiva axata in intregime pe sfaturi practice, aplicabile imediat.
 
 
 
 
Aflati acum tehnici de ultima ora pentru gestionarea conflictelor din firma dvs.! Lucrarea cuprinde indrumari si metode verificate pentru solutionarea situatiilor conflictuale la locul de munca.
 
 
 
 
Cea mai valoroasa lucrare despre motivarea angajatilor din ultimii 20 de ani! Contine ponturi, trucuri si tehnici de motivare de ultima ora, aplicate cu succes de marile companii internationale!
 
 
 
Caietul solutioneaza impecabil toate aspectele controversate legate de operatiunile in ReviSal, conform modificarilor legislative recente!
 
 
 
 
 
 
Lucrarea reprezinta un scut eficace impotriva incalcarii procedurilor GDPR privind datele speciale ale pacientilor si a amenzilor ANSPDCP pe care aceasta le genereaza!
 
 
 
 
Lucrarea include o serie de masuri concrete care faciliteaza functionarea Departamentului de Contabilitate in cadrul trasat de legislatia GDPR in vigoare! De asemenea, contine modele editabile de politici si proceduri necesare pentru implementarea regulamentului.
 
 
 



 

de Ioana Pavel


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
10 proceduri de legislatia munciimanager hrprogram lucru flexibil post pandemieteste de angajare

Data aparitiei: 06 Iulie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Preturile se topesc! TOP 10 oferte de Legislatia Muncii si HR cu reduceri de BLACK SUMMER! Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Zile libere platite pentru evenimente deosebiteIntrebare: Va rog sa-mi spuneti daca este specificat undeva cite zile libere se acorda la casatoria unui salariat. Suntem intreprindere mica si nu avem contract colectiv de munca doar regulament unde am prevazut 2 zile libere pentru casatorie. Este alta reglementare in afara de Codul muncii unde spune ca se acorda zile libere pentru casatorie conform contrat colectiv de munca sau regulament? Societatea a fost infiintata in anul 2020.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


ARTICOLE SIMILARE

Preturile se topesc! TOP 10 oferte de Legislatia Muncii si HR cu reduceri de BLACK SUMMER!

Mai multe articole despre program lucru flexibil post pandemie
Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]