Blocul National Sindical anunta continuarea actiunilor de protest

Sindicatul lucratorilor postaliprotestposta romanatichete de masa
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Blocul National Sindical anunta ca Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania (SLPR) continua actiunile de protest inceput in data de 7 februarie 2013. Astfel, pe 28 februarie , in fiecare judet, la prefecturi,  va fi organizata o actiune de protest la care vor participa membrii SLPR din judetul respectiv. Actiunea din Bucuresti se va desfasura la sediul CN Posta Romana din B-dul Dacia nr. 140, incepand cu ora 10.30.

Protestele postasilor se datoreaza faptului ca :

-    in data de 7 ianuarie 2013 conducerea companiei a solicitat sindicatului acordul pentru modificarea unor articole din contractul colectiv de munca in sensul diminuarii unor drepturi de personal,

-    in data de 9 ianuarie 2013 conducerea companiei a transmis la SLPR o adresa prin care solicita sindicatului analiza pentru diminuarea numarului de tichete de masa si il informa despre intentia de a concedia in cursul anului 2013 un numar de 1800 de angajati din mediul urban,

-    in data de 14 ianuarie 2013 managementul companiei informeaza sindicatul despre intentia acesteia de a desfiinta  peste 1300 de ghisee postale din mediul rural  cu efect concedierea a inca 1000 de angajati, din rural,

-    la reuniunea de lucru organizata la finalul lunii ianuarie 2013, cu participarea sefilor oficiilor judetene de posta, conducerea companiei si-a anuntat intentia de restructurare a retelei postale in sensul reducerii cu aproape 50% a numarului de subunitati postale de pe teritoriul tarii.


de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Sindicatul lucratorilor postaliprotestposta romanatichete de masa

Data aparitiei: 28 Februarie 2013
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Blocul National Sindical anunta continuarea actiunilor de protest Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Zile libere platite pentru evenimente deosebiteIntrebare: Va rog sa-mi spuneti daca este specificat undeva cite zile libere se acorda la casatoria unui salariat. Suntem intreprindere mica si nu avem contract colectiv de munca doar regulament unde am prevazut 2 zile libere pentru casatorie. Este alta reglementare in afara de Codul muncii unde spune ca se acorda zile libere pentru casatorie conform contrat colectiv de munca sau regulament? Societatea a fost infiintata in anul 2020.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]