Proiect pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca

GREENANOFMloc de munca
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

„GREEN –„Gestionarea eficienta a Resurselor in vederea imbunatatirii calitatii sErviciilor oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si de Economisire a resurselor Naturale”

Proiectul GREEN –„Gestionarea eficienta a Resurselor in vederea imbunatatirii calitatii sErviciilor oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si de Economisire a resurselor Naturale”, are ca  obiectiv general imbunatatirea serviciilor furnizate de SPO la nivel national si teritorial prin diversificarea tipurilor de servicii prestate in domeniul medierii fortei de munca.
Partenerul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca in acest proiect este Pôle Emploi Direction Regionale Rohne Alpes.

Obiectivul specific al proiectului il constituie  identificarea si transferul celor mai bune practici in domeniul gestionarii eficiente a activitatii de mediere a fortei de munca si introducerea unui mecanism de dematerializare a documentelor/corespondentei obiectiv operational al DMI 4.1, din Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si, implicit, pentru atingerea obiectivelor specifice ale Axei Prioritare nr.4, „cresterea calitatii, eficientei si transparentei serviciilor de ocupare furnizate de Serviciul Public de ocupare”, care duc la indeplinirea obiectivului specific al acesteia, „imbunatatirea serviciilor publice de ocupare”.

Implementarea proiectului face posibila furnizarea de servicii mai eficiente, moderne, ce necesita timp mai scurt de raspuns dar si un consum mai redus de resurse precum si o simplificare a circuitului de primire/transmitere al informatiilor atat la nivel national cat si in plan teritorial.

Conferinta de lansare va avea loc in data de 12 mai 2011, ora 10.00, la NOVOTEL BUCAREST CITY CENTRE HOTEL, Calea Victoriei nr.37B.
Lansarea proiectului va fi urmata de o conferinta de presa la care vor participa reprezentanti ai ANOFM si ai partenerilor.
Informatii suplimentare se pot obtine la tel: 021-311.07.73, persoana de contact: Irina Persa, manager proiect.
   

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
GREENANOFMloc de munca

Data aparitiei: 11 Mai 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Proiect pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]