legislatiamuncii.ro cauta meniu

 

Cerere pentru acordarea ajutorului financiar

Formulare si Adeverintecerere acordare ajutor financiarajutor somaj
Nr. de inregistrare angajator: ...........................

Catre Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca a Judetului .............../ Municipiului Bucuresti

CERERE

pentru acordarea ajutorului financiar prevazut la art. 841 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare ................................................, (angajatorul) cu sediul/adresa in ..........................................., judetul ........................, telefon ................................., cod fiscal (CUI) ....................., cont IBAN nr. ........................., deschis la Banca ............................, reprezentat prin dna/dl ..............................., avand functia de ........................., va solicit sa aprobati restituirea sumei de .................... lei, reprezentand ajutorul financiar prevazut la art. 841 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru perioada ......................, prin plata acestei sume in contul: cont IBAN nr. ........................... deschis la Banca .................................. . Sub sanctiunile aplicate falsului in declaratii, declaram urmatoarele: 1. suma solicitata prin prezenta cerere si documentele anexate acesteia, reprezentand ajutorul financiar prevazut la art. 841 din Legea nr. 76/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, este egala cu cuantumul contributiilor sociale definite potrivit art. 841 din Legea nr. 76/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, datorate de angajator potrivit legii si virate in perioada .............................................................., pentru absolventii incadrati in munca in conditiile art. 80 din aceeasi lege, ale caror raporturi de munca sau de serviciu au fost mentinute in continuare, dupa indeplinirea obligatiei prevazute la art. 83 alin. (1) din Legea nr. 76/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, pe o perioada de ............... an(i), calculata potrivit prevederilor legale; 2. la data solicitarii ajutorului financiar prevazut la art. 841 din Legea nr. 76/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, angajatorul .................. nu se afla in situatie de insolventa, in procedura de executare silita, reorganizare judiciara, faliment, inchidere operationala, dizolvare, lichidare sau administrare speciala, nu are activitatile suspendate sau restrictii asupra acestora, activitatile sale nu fac obiectul unui aranjament cu creditorii, nu se afla in alte situatii similare reglementate de lege. Anexam prezentei cereri urmatoarele documente (Se vor preciza toate documentele anexate cererii.):

1. ..........................................................................
2. ..........................................................................

Data Angajator ....................................

Director general sau alta persoana autorizata, ..............................................

de LegislatiaMuncii.ro


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Formulare si Adeverintecerere acordare ajutor financiarajutor somaj

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!


Data aparitiei: 22 Mai 2013
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele


Rating:


Cerere pentru acordarea ajutorului financiar Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
 

 
x
(cel putin 10 caractere)


Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!
 

 

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa de aptitudini. ValabilitateIntrebare: Va rog frumos sa imi spuneti care este valabilitatea fiselor medicale periodice, pentru magazin ce desfasoara activitatea de comert cu preponderenta produse alimentare (ambalate dar si sector de mezeluri) . Difera valabilitatea fiselor in functie de postul ocupat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa postului pentru stivuitoristIntrebare: Firma de construcii, dorim fisa post pentru stivuitorist cod 834403 in format word.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Fisele de Post ale angajatilor!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi"
Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Fisele de Post ale angajatilor!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Fise de Post modificate de Pandemie - 12 modele actualizate la zi"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]