Aceste joburi vor fi disponibile in tari precum Spania, Germania si Danemarca.
Conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), in Spania sunt disponibile 158 de locuri de munca pentru agricultori, in Germania - 115, majoritatea pentru soferi de camion si salvamari, iar in Danemarca sunt 100 de locuri pentru lucratori in agricultura - culegatori de mazare.
Exista oportunitati de munca si in alte tari. De exemplu, Olanda ofera 91 de locuri de munca, majoritatea pentru lacatus confectii metalice, sudor si culegator de capsune, iar Polonia dispune de 40 de locuri de munca pentru specialisti in relatii cu clientii.
Totodata, in Cehia sunt 31 de locuri de munca vacante, in Portugalia - 30, Finlanda - 23, Belgia - 16, Marea Britanie - 15, Malta - 10, Luxemburg - 10, Bulgaria - opt, iar in Norvegia sunt doua posturi vacante, pentru frizeri.
Apararea Impotriva Incendiilor - Ghid Practic
40 Modele de Regulament Intern
Medicina muncii un aliat al angajatorului
Aspecte importante pe care trebuie sa le stie romanii care isi caut un loc de munca in strainatate
Cetatenii romani, aflati in cautarea unui loc de munca in strainatate, au semnalat nereguli sau ilegalitati constatate in momentul in care au apelat la serviciile unor firme private deplasare a fortei de munca sau chiar la persoane fizice care s-au interpus activitatii de mediere.
In acest context, accesul cetatenilor romani la locurile de munca vacante oferite de angajatorii din strainatate se poate face pe mai multe cai: prin Reteaua EURES, prin aplicarea acordurilor bilaterale incheiate de Romania cu alte state, prin intermediul firmelor private de plasare a fortei de munca sau prin cautare individuala...citeste mai multe despre locurile de munca aici >>>