Discutii intre MS si Sanitas: Deblocarea posturilor, tichetele de masa, sporurile de fidelizare

Deblocarea posturilortichetele de masasporurile de fidelizare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Pe site-ul Ministerului Sanatatii a fost dat publicitatii comunicatul de presa referitor la intalnirea dintre ministrul Sanatatii si reprezentantii sindicalistilor din Sanatate.

Ministrul Sanatatii si SANITAS au discutat despre acordarea tichetelor de masa, sporurile de fidelizare dar si despre deblocarea posturilor in sistem.

“Una dintre conditiile esentiale pentru insanatosirea sistemului de sanatate este imbunatatirea salarizarii pentru tot personalul sanitar, pe masura muncii depuse. Impreuna cu SANITAS vom cauta solutii in acest sens”, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae BANICIOIU.

Discutiile au vizat sporurile pentru conditii de munca, salarizarea personalului de specialitate din centrele de transfuzie sanguina, acordarea tichetelor de masa in toate unitatile sanitare si in cele ce apartin de autoritatile loale.

Mai mult, discutiile au vizat si probleme din sistem, precum acordarea unui spor de fidelizare pentru personalul din sanatate, deblocarea posturilor acolo unde se poate.

 Sursa: Ministerul Sanatatii

NOUTATI din Legislatia muncii

Codul muncii te avantajeaza! Afla aici cum!


Iti cunosti drepturile oferite de legislatia muncii?

Lucrarea Ghidul angajatului. Codul muncii in interesul tau le prezinta pe toate intr-un mod extrem de limpede. Este scrisa clar si la obiect, o vei parcurge foarte usor. Si vei realiza cu aceasta ocazie ca drepturile tale nu sunt deloc putine si ca tu detii de fapt pozitia de forta in relatia cu angajatorul.

Nu este o exagerare: chiar beneficiezi de o multime de drepturi!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Deblocarea posturilortichetele de masasporurile de fidelizare

Data aparitiei: 09 Februarie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Discutii intre MS si Sanitas: Deblocarea posturilor, tichetele de masa, sporurile de fidelizare Nota: 5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]