17 reguli de aur pentru angajatul PERFECT!

angajareangajatul perfectangajatii perfectreguli pentru angajati
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii buni sunt putini si migreaza extrem de repede pentru ca ofertele de munca devin din ce in ce mai atractive pe masura ce trece timpul. Sunt asemenea unui vin bun, din in ce in mai bun pe masura ce trece timpul.

In caz ca aveati dubii in legatura cu angajatii vostri, va oferim si 17  reguli de aur pe care acestia le respecta, 17 indicii care va arata cu cine aveti de-a face:

1. Angajatii perfecti isi fac treaba bine si la timp! Nu cauta scuze pentru a-si indeplini sarcinile.

2. Angajatii de care orice companie are nevoie sunt cei de incredere. Poti sa ai incredere ca nu vor da mai departe secretele companiei si nici informatii confidentiale din contract.

3. Angajatii perfecti isi respecta promisiunile. Daca au spus ca se vor ocupa de un anumit proiect, o vor face! Nu este nevoie sa ii controlezi pentru ca ai incredere in cuvantul lor.

4. Angajatii perfecti vin cu idei, propuneri si noi oportunitati prin care sa aduca valoare in echipele din care fac parte.

5. Un angajat cu adevarat valoros este cel care actioneaza intotdeauna cu integritate. Corectitudinea este numele lui mijlociu, cum ar spune americanii. Si sa fie tentat cu sume banesti mari si tot nu va lua decizii care sa fie considerate incorecte.

6. Angajatii valorosi trateaza pe toata lumea cu respect. Acesta este si motivul pentru care au parte de respect din partea tuturor.

7. Angajatii pe care ii vrem in echipa sunt cei care isi motiveaza colegii sa devina si mai performanti. Stim cu totii tipul acela de angajat care isi incurajeaza colegii, care le lauda performantele si leaga relatii sociale de durata la locul de munca.

8. Angajatul perfect va cere ajutor atunci cand nu stie cum sa rezolve o anumita sarcina. Nu risca sa greseasca din cauza rusinii de a cere ajutor.

9. Angajatul perfect are capacitatea de a-si recunoaste propriile greseli. Nu va incerca sa le ascunda sub pres. Va avea demnitatea si curajul de a-si asuma responsabilitatea actiunilor sale.

10. Angajatul perfect nu se concentreaza pe probleme si greseli ci pe solutii.

11. Un tip aparte de angajat de care avem mare nevoie este cel care are curajul sa recunoasca atunci cand sarcinile de lucru nu se potrivesc cu obiectivele sale profesionale.

12. Angajatul ideal va oferi feedback valoros sefilor sai si echipei din care face parte.

13. Angajatii ideali au capacitatea de a anticipa nevoi, potentiale greseli si scenarii pentru mersul proiectelor in care sunt implicati.

14. Angajatii de care avem nevoie sunt cei care au curajul sa spuna "NU" atunci cand este cazul, cand nu este jobul lor sa indeplineasca anumite sarcini, cand nu stiu cum sa rezolve greselile comise, cand nu doresc schimbarea pozitiei in mod fatal pentru cariera lor.

15. Angajatul ideal este si cel care are pasiune pentru ceea ce face. Daca o face doar de dragul de a avea un job, de gura parintilor, pentru un salariu sau pentru nevoia de socializare, mai bine se lasa de aceasta meserie.

16. Angajatii cu adevarat valorosi nu pierd timpul nimanui. Acestia cunosc adevarata valoare a timpului lor si pe al colegilor lui.

17. Angajatul perfect isi va spune parerea sincera. Nu va spune lucruri doar ca sa se faca placut sau doar ca sa nu isi supere colegii si sefii. Stie ca orice minciuna in domeniul profesional duce la o anumita pierdere de timp si de bani.


In mod intuitiv, angajatul perfect va respecta in mod ideal toate aceste reguli de aur. Mai sus sunt mentionate 17 din sutele de reguli care alcatuiesc un angajat pe care orice companie il ravneste.

Mai multe reguli pentru angajatul perfect va vom oferi in materialele viitoare!


NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Adela Simonescu


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
angajareangajatul perfectangajatii perfectreguli pentru angajati

Data aparitiei: 19 Noiembrie 2014
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

17 reguli de aur pentru angajatul PERFECT! Nota: 3.83 din 5 - 9 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Obligatie emitere adeverinta venit noua lege a pensiilorIntrebare: In ce conditii firma este obligata sa elibereze adeverinte cu tote veniturile din 1957-2001 conform noii L360/2023. Firma este din 1957, detinem arhiva, din statele vechi si mai apoi fluturasi se poate deduce baza de calul a pensiei care difera de la o perioada la alta, totodata, nu sunt incluse toate veniturile la calulul CAS-lui si pensia suplimentara L80/1992.Legea intra in vigoare din septembrie, suntem obligati sa eliberam pana atunci aceste adeverinte?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa de post pentruDirector vanzariIntrebare: Va rog frumos sa ne trimit fisa post pentru urmatorul cod cor: 112018 - director vanzari.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


ARTICOLE SIMILARE

17 reguli de aur pentru angajatul PERFECT!

Mai multe articole despre reguli pentru angajati
Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]