Managementul resurselor umane: Cum sa va asigurati ca subalternii dvs. isi vor termina intotdeauna lucrarile la timp

13 Noiembrie 2008
13 Noiembrie 2008
resurse umanemanagementul resurselor umane
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vi se intimpla deseori sa fiti suparat pe subalternii dvs. deoarece sunt ineficienti si nu-si termina lucrarile la timp?

Atunci poate ca sunteti prea autoritar. Ceea ce, in principiu, nu e rau. Insa trebuie sa mai lucrati putin la modul in care comunicati cu angajatii dvs.

Pentru intrebarile dvs. legate de managementul resurselor umane, acum aveti raspunsurile! Pentru mai multe informatii despre
managementul resurselor umane , click aici!

Iata in continuare cateva recomandari care - cu siguranta - odata aplicat va vor aduce schimbari majore.

1. Nu va rastiti niciodata, nu tipati, vorbiti pe un ton linistit, calm. Daca obisnuiti sa "intrati tare" in oamenii dvs., pe moment, nimeni nu va indrazni sa va contrazica. Si vor accepta orice sarcina, chiar daca in momentul primii ei sunt constienti ca nu o pot duce la bun sfirsit.

2. Intrebati-i daca e posibil sa termine la timp ceea ce le cereti. Aflati astfel care ar putea fi problemele ce pot aparea si obtineti in acelasi timp si angajamentul lor.

3. Inainte de a incredinta o sarcina dificila ori complexa, puneti-va in locul subordonatului dvs. si puneti pe hartie un plan, un desfasurator cat mai detaliat pentru indeplinirea unui obiectiv. Precizati aici etapele principale, durata lor, cheltuielile necesare si cine de ce anume raspunde.

4. In aceasta etapa, implicati-va si subordonatii. Lasati-i sa vina cu propuneri. Incurajati-i sa fac observatii.

5. Explicati-le apoi cum se integreaza sarcina respectiva in programul de ansamblu al departamentului sau a unei firme a dvs. Multe studii au aratat ca atunci cand le dai oamenilor o explicatie, capata incredere in tine si poti conta de doua sau chiar trei ori mai mult pe cooperarea lor.

6. Asigurati-va ca oamenii au inteles exact ceea ce trebuie sa faca. Rugati-i sa va spuna cu cuvintele lor ceea ce au de realizat. In acest mod verificati daca totul le este perfect clar si nu a ramas nimic "in ceata".

7. Stabiliti termene intermediare si verificati respectarea lor. Nu exista o alta asigurare mai buna ca proiectul va fi finalizat potrivit planului stabilit.
NOUTATI din Legislatie muncii

S-a modificat legislatia privind acordarea DIRNEI!


Atentie, au intrat in vigoare 3 acte normative noi! Modificarile sunt majore!

Descoperiti care sunt cele mai frecvente greseli care apar la acordarea diurnei!

Eplicatii detaliate din lucrarea: Totul despre Diurna. Legislatia actualizata la zi. Cazuri practice explicate.

Vedeti AICI Cazuri practice explicate >>


 

 

Atentie!

Descarcati raportul GRATUIT

"CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 
Descarcati raportul GRATUIT
“CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.


 
NOU in CODUL MUNCII
Descarcati raportul
GRATUIT
"CCM, RI plus alte acte ce vizeaza legislatia muncii"
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]