O companie britanica vrea sa angajeze in Romania circa 350 de persoane

angajareEndavadezvoltare softwareconsultanta IT
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O companie britanica de servicii si solutii IT pentru companii vrea sa faca peste 350 de angajari pana in luna iunie 2012. Numarul cel mai mare de locuri de munca in cadrul acestei companii se va regasi in Bucuresti si in Iasi, compania Endava avand un sediu si in judetul Cluj. In prezent, numarul total de angajati din cadrul companiei britanice este de 310, in crestere cu 60 de angajati fata de inceputul anului in curs.

Un comunicat al companiei ofera informatii precise cu privire la istoricul de angajare al firmei care doreste sa isi creasca in prezent efectivul de personal: "La sfarsitul campaniei de recrutare, in iunie 2012, Endava va numara in Romania peste 650 de angajati, devenind astfel unul dintre cei mai dinamici angajatori din IT la nivel local". Compania Endava are in plan ca pana la jumatatea anului viitor sa ajunga la 1.000 de angajati.

Sediul din Cluj al Companiei detine 180 de angajati, pe locul al doilea fiind sediul din Iasi, cu 120 de angajati. In Bucuresti compania britanica a infiintat centrul de coordonare regionala si consultanta gestionat prin activitatea unui numar de 10 angajati.

Pana in luna decembrie a anului in curs, compania va mai angaja inca 50 de persoane in Iasi, iar targetul de personal pentru Bucuresti este de 100 de angajati pana in luna iunie a anului viitor. Vor fi facute angajari si in Cluj, peste 60 de persoane avand acum sansa de a lucra in cadrul acestei companii.

Endava a fost infiintata in anul 2006 si furnizeaza servicii de consultanta, dezvoltare software si solutii de suport IT clientilor din Europa si SUA.

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei in 2024!


Principala modificare a fost introdusa prin OG 16!

Este o modificare care creeaza neclaritati majore in situatii practice care privesc:
1) incadrarea deplasarii salariatului in delegare sau in deplasare la locul de munca
2) stabilirea plafonului neimpozabil in functie de incadrarea deplasarii pentru toti salariatii
3) stabilirea plafonului neimpozabil al indemnizatiilor cuvenite soferilor

Descoperiti alte noutati in Diurna legala in Romania si in strainatate.

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
angajareEndavadezvoltare softwareconsultanta IT

Data aparitiei: 14 Septembrie 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

O companie britanica vrea sa angajeze in Romania circa 350 de persoane Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Acordarea deducerilor personaleIntrebare: Avem urmatoarea situatie, un angajat care are salariu de incadrare de 10257 si o persoana in intretinere copil de 1 an, ore lucrate in luna 96 in valoare de 4103 , CM neimpozabil cod boala 08 -64 ore in valoare de 5053, Tichete de masa 280 lei, Alte sume 156. Venit brut 9592. Intrebarea este daca aceasta persoana beneficiaza deducere? Daca ne raportam la venitul brut atunci persoana nu beneficiaza de deducere, daca ne raportam la Venitul brut impozabil atunci beneficiaza de deducere. La care...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Angajare salvamar cu program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore libereIntrebare: La solicitarea salariatilor si cu acceptul acestora se poate accepta un program de lucru de 16 ore urmat de 48 de ore de sau minim 32 libere? motivatia este lipsa de personal calificat pe piata muncii - (salvamar)
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]