138 de programe de formare profesionala in martie 2019. In ce domenii se pot specializa romanii

formare profesionala martie 2019cursuri gratuite formare profesionala 2019anofm formare profesionalafise de post
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Romanii vor avea ocazia de a se specializa intr-o meserie si in primavara lui 2019, in contextul in care statul roman anunta noi programe de formare profesionala.

2.308 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in martie 2019.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert (268), bucatar (199), inspector (referent) resurse umane (177), operator introducere validare si prelucrare date (150),  frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (129), competente cheie – comunicare in limba romana (98), agent de securitate (91), mecanic auto (70),  manichiurist, pedichiurist  (67), contabil (59).

Judetele in care, in luna martie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (196 persoane), Dambovita (168 persoane), Brasov (126 persoane), Bucuresti (112 persoane), Hunedoara (110 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta (sectiunea Contact/ Contact AJOFM) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Persoane fizice/ Cursuri de formare profesionala.


Important!

Incepand cu data de 1 ianuarie 2019, valoarea salariului minim difera in functie de nivelul de studii, vechime in munca sau clasa CAEN in care activeaza unitatea angajatoare.

Comandati acum lucrarea pe CD sau pe Stick USB  202 Modele de Fise de Post. Asigurati-va ca detineti fisa de post corecta, completa, care gestioneaza total activitatea angajatului dvs. E gata in doar 5 minute, modelele fiind editabile si adaptabile postului din firma dvs. >>>

NOUTATI din Legislatia muncii

Incepe Turneului National de ReviSal!


 7 ateliere ReviSal in 7 orase mari din tara!
  1. Craiova - 26 martie
  2. Timisoara - 1 aprilie
  3. Cluj-Napoca - 2 aprilie
  4. Sibiu - 3 aprilie
  5. Constanta - 9 aprilie
  6. Iasi - 12 aprilie
  7. Bucuresti - 22 aprilie + Transmisiune LIVE
 Atentie, locurile sunt limitate! Grabiti-va sa faceti rezervarea!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Mara Dobrin


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
formare profesionala martie 2019cursuri gratuite formare profesionala 2019anofm formare profesionalafise de post

Data aparitiei: 27 Februarie 2019
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

138 de programe de formare profesionala in martie 2019. In ce domenii se pot specializa romanii Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Conditii pentru a beneficia de scutire de impozit in domeniul ITIntrebare: Suntem o societate care se ocupa cu prestari servicii pentru evenimente, mai exact ne ocupam de partea artistica - montare de scene, lumini inteligente, sunet profi, ecrane inteligente pe care sunt proiectate imagini Computerizate, create de angajatii nostri in baza unor programe achizitionate de societate. Un exemplu concret: la un concert pe un stadion sunt montate scenele noastre, ecranele unde apar jocurile de imagini cu ce se petrece pe scena sau diferite motive de linii, culori, imagini...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Compensare munca suplimentara cu timp liber corespunzator vs concediu de odihnaIntrebare: Daca activitatea societatii este de asa natura incat in fiecare luna se acorda ore suplimentare, conform art. 122 din Codul muncii, ce se intampla daca in luna se platesc ore suplimentare si se ia si concediu de odihna?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


ARTICOLE SIMILARE

Fisa postului pe o singura paginaFisa postului pentru asistent medical generalist in 2022Management de succes: 33 de instrumente pentru manageri de exceptieFisa postului pentru un inginer electrician - principalele ATRIBUTIIFisa postului pentru designer pagini web

ULTIMELE ARTICOLE

Fisa de post pentru un tehnician proiectantReorganizarea functiilor interne - stabilirea functiilor si a codurilor CORFisa postului pentru consilier economist in gestiune economicaFisa postului pentru Director ComercialMF a lansat in dezbatere publica un proiect de lege care cuprinde noile masuri FISCALE - ce modificari vor aparea?
Mai multe articole despre fise de post
Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]