Angajatorii care reusesc sa isi organizeze activitatea astfel incat salariatii sa poata lucra in echipa vor avea intotdeauna de castigat. In afara de rezultatele productive, creste si atasamentul salariatilor fata de locul de munca.
In ciuda opiniei generale, munca in echipa implica o serie de reguli care ar trebui respectate inainte de demararea unui proiect. Astfel, trebuie vazut in ce masura toti cei implicati in munca respectiva au perspective similare in ceea ce priveste desfasurarea ulterioara a proiectului.
Astfel, responsabilitatea pentru buna functionare a muncii in echipa ii revine managerului de proiect care trebuie sa se asigure ca cei din echipa sa au in vedere aceeasi directie si ca sunt condusi de obiective comune.
Motivarea acestora trebuie sa fie suficient de puternica incat sa fie evitata sabotarea proiectului in mod indirect tocmai de catre lipsa de interes pe care ar putea-o manifesta cei implicati intr-o anumita etapa de dezvoltare a proiectului.
![Contractul de Munca 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege](https://www.rs.ro/dbimg/product/3161-contractul-de-m.png)
Contractul de Munca 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege
![Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale](https://www.rs.ro/dbimg/product/1563-consilier-ghid-.png)
Consilier Ghid complet de Salarizare ReviSal si Contributii sociale
![250 Modele Fise de Post](https://www.rs.ro/dbimg/product/3215-250-modele-fise.png)
250 Modele Fise de Post
Amanarea sarcinilor sau, si mai rau, delegarea altor persoane pentru efectuarea acestora pot constitui factori nocivi asupra dezvoltarii unui proiect si asupra echilibrului de eficienta care ar trebui sa existe in cadrul fiecare echipe conduse de un manager de proiect.