Maximizarea sigurantei si monitorizarea accesului in cladire - pontajul electronic

pontaj electronicpontaj zilnic 2017foaie de pontaj zilnic model 2017
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Posibilitatea de inregistrare sau identificare a persoanelor care acceseaza intrarea unei anumite cladiri, precum si ora exacta la care accesul a fost realizat, sunt elemente importante dedicate sigurantei. Aceasta maximizare a sigurantei realizata de sisteme control acces performante, minimizeaza in acelasi timp cheltuielile pentru angajarea personalului insarcinat cu verificarea persoanelor, a legitimatiilor de munca etc.

Sistemele de control acces si pontaj electronic cresc gradul de securitate in zonele care impun un astfel de regim – din cauza activitatii desfasurate sau a valorilor de protejat existente in cadrul unui anumit spatiu.


Articolul 119 din Codul Muncii precizeaza in mod expres:  Angajatorul are obligatia de a tine la locul de munca evidenta orelor de munca prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidentierea orei de incepere si a celei de sfarsit al programului de lucru, si de a supune controlului inspectorilor de munca aceasta evidenta, ori de cate ori se solicita acest lucru.

Va prezentam un Model de Fisa de Pontaj zilnic (Condica de prezenta).

...click aici pentru Model Fisa Pontaj zilnic (Foaie colectiva de prezenta) <<



Serviciile corespunzatoare pentru montajul sistemelor de control acces si pontaj electronic includ toate etapele procesului de instalare: consultanta clientilor  (alegerea acelor sisteme control acces potrivite), proiectarea sistemelor de acces (realizarea echipamentelor si personalizarea acestora in functie de obiectivul unde urmeaza a fi instalate), instalarea si implementarea sistemelor de pontaj electronic si control acces.

In functie de solicitarile clientilor, exista diferite variante de sisteme control acces.


Modelele conventionale – sisteme control acces pentru cladiri

Aceste echipamente sunt intalnite cel mai des in cadrul cladirilor si institutiilor care necesita un grad sporit de securizare, precum si in cadrul marilor corporatii, pentru eficientizarea procesului de intrare/plecare in timpul orelor de program.


Sisteme control acces dezvoltate pentru parcari

In contextul parcarilor de dimensiuni mici, medii sau mari amenajate atat in cadrul ansamblurilor rezidentiale, cat si pentru companii, institutii, sistematizarea acestora prin instalarea sistemelor de control acces reprezinta o masura care optimizeaza controlul intr-un spatiu specific.


Sisteme de control acces cu pontaj electronic

Odata cu instalarea sistemelor control acces in cadrul unei companii, corporatii, institutii, integrarea sistemului cu pontaj electronic reprezinta un instrument de masura a timpului de lucru al personalului, pe fondul pietei de munca dinamice si a controlului cheltuielilor salariale.


Aplicatiile acestor sisteme control acces – Detalii tehnice si elemente componente

Fiind la momentul actual unul dintre cele mai importante instrumente pentru a administra in mod eficient resursele umane din cadrul unei organizatii, sistemele de control acces au un rol deosebit in mentinerea securitatii acesteia.

In functie de infrastructura cladirilor, pentru optimizarea prin montajul si punerea in functiune a sistemelor de control acces si pontaj electronic, specialistii proiecteaza si implementeaza solutii si echipamente potrivite pentru gestionarea si controlul accesului prin instalarea.


Sursa: Mediafax



de Mara Dobrin


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
pontaj electronicpontaj zilnic 2017foaie de pontaj zilnic model 2017

Data aparitiei: 26 Septembrie 2017
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Maximizarea sigurantei si monitorizarea accesului in cladire - pontajul electronic Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa de post Montator elemente prefabricate din beton armatIntrebare: Suntem o firma de constructii ,va rugam sa ne ajutati cu o fisa de post pentru Montator elemente prefabricate din beton armat Cor: 711403.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Pensie limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionareIntrebare: Angajata - in varsta de 59 ani si 1 luna, primeste decizia de pensionare pentru limita de varsta in data de 16.04.2024 ( plata drepturilor de pensie se va face incepand cu data de 01.04.2024 ). Salariata a adus copie dupa decizie la angajator in data de 17.04.2024. 1. Cu ce data inceteaza CIM si cu ce articol? 2. Pot incheia un nou CIM cu angajatul dupa incetarea celui vechi pe perioada determinata de 1 luna - pentru a putea gasi alta persoana in locul acesteia? Mentionez ca salariata este de...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]