Angajatorii romani au de gand sa faca noi angajari la inceputul lui 2015!

angajariangajari in 2015angajatori 2015oferte de angajare 2015
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Viitorul suna bine, chiar daca nu exceptional de bine. Sa fim optimisti pentru ca pesimismul nu a ajutat niciodata si cel mai probabil nu o va face nici de acum inainte.

Cel mai nou studiu referitor la Perspectivele Angajarii de Forta de  Munca arata ca vor exista cresteri ale numarului de angajari si in primul trimestru din 2015. Chiar daca estimarile sunt timide, sunt binevenite.  

Angajatorii au raportat intentii de angajare pozitive in fiecare trimestru din ultimii patru ani, anuntand constant planuri de a-si creste forta de munca prin raport cu trimestrul precedent. Conotatia favorabila este ca numarul total de locuri de munca a crescut de la un trimestru la altul, chiar daca avansul a fost si continua sa fie de amploare restransa. Cei aflati in cautarea unui loc de munca pot deci sa se astepte la oportunitati de angajare si pe parcursul primelor trei luni din 2015, a declarat, citat de Agerpres, Valentin Petrof, directorul general al ManpowerGroup Romania, realizatorul studiului.

Unde sunt cele mai puternice previziuni?

Conform studiului, angajatorii raporteaza intentii de angajare miste si la nivel regional, cu +14% in Centru si +12% in regiunea de Nord-Vest.

Optimisti sunt si angajatorii din Bucuresti-Ilfov si Vest.

Conform studiului, in 8 din 10 regiuni, perspectivele sunt mai bune fata de trimestrul IV cu pana la 6%.

Asa cum arata rezultatele studiului, planurile de angajare variaza si in functie de marimea organizatiei. Angajatorii din organizatiile mari, cu peste 250 de angajati au cele mai puternice intentii de crestere a fortei de munca, cu previziuni de +18%.

La polul opus, angajatorii din organizatiile foarte mici, cu mai putin de 10 angajati, au alte planuri: 80% nu urmeaza sa faca schimbari in ceea ce priveste forta de munca. 12% anticipeaza scaderi si 2% au de gand sa faca noi angajari.

"Observam ca nivelul de incredere al angajatorilor creste proportional cu dimensiunea organizatiei, astfel incat angajatorii din companii mari formuleaza o abordare mai viguroasa a cresterii numarului de angajati, in timp ce angajatorii din organizatiile de mici dimensiuni demonstreaza un apetit scazut pentru angajari.", mai precizeaza Valentin Petrof, citat de Agerpres.


sursa: Agerpres

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
angajariangajari in 2015angajatori 2015oferte de angajare 2015

Data aparitiei: 09 Decembrie 2014
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Angajatorii romani au de gand sa faca noi angajari la inceputul lui 2015! Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]