Proiect de Hotarare pentru modificarea anexelor la Hotararea Guvernului nr.11/2009

Ministerul MunciiFamiliei si Protectiei SocialeCasa Nationala de Pensii PubliceHG nr.11/2009
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prin prezentul proiect de act normativ se aduc modificari anexelor nr. 2 si 3 la Hotararea Guvernului de organizare si functionare a Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Astfel, anexa nr.2 la Hotararea de Guvern nr.11/2009 se modifica din necesitatea actualizarii denumirii institutiei responsabile cu gestionarea sistemului de pensii publice, avand in vedere prevederile Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, astfel, denumirea Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale devine Casa Nationala de Pensii Publice.

Anexa nr.3 la HG nr.11/2009 se modifica in ceea ce priveste parcul normat al ministerului, in sensul suplimentarii cu doua autoturisme a parcului comun al aparatului central al ministerului. Precizam ca, un autoturism a fost achizitionat din fonduri provenite din imprumuturi ale Romaniei la Banca Mondiala si a fost transmis Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale fara plata de catre Fondul Roman de Dezvoltare Sociala si vor fi utilizate in activitatea de monitorizare a proiectelor finantate din imprumut Banca Mondiala si activitate de monitorizare a Proiectelor de Interes National.

HOTARARE
pentru modificarea anexelor nr.2 si 3 la Hotararea Guvernului nr.11/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
 
 
In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.
 
Articol unic – Anexele nr.2 si 3 la Hotararea Guvernului nr.11/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 41 din 23 ianuarie 2009, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se inlocuiesc cu anexele nr.1 si 2 care fac parte integranta din prezenta hotarare.
 
PRIM - MINISTRU,
 
Emil BOC
 

Anexa nr. 1

Anexa nr. 2


NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Ministerul MunciiFamiliei si Protectiei SocialeCasa Nationala de Pensii PubliceHG nr.11/2009

Data aparitiei: 27 Mai 2011
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Proiect de Hotarare pentru modificarea anexelor la Hotararea Guvernului nr.11/2009 Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Sudor cu arc electric cu electrod nefuzibil in mediu de gaz protectorIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu fisa de post cod COR 721207 - Sudor cu arc electric cu electrod nefuzibil in mediu de gaz protector.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa postului pentru Agent control accesIntrebare: Avem nevoie de fisa de post pt functia de Agent control acces (COR 541402).
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]