Stimulente pentru angajatii care lucreaza la recalcularea pensiilor

evaluare pensiireevaluare dosare pensiestimulente angajati evaluare pensiiministrul muncii raluca turcan
Stimulente pentru angajatii care lucreaza la recalcularea pensiilor
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a amintit recent ca recalcularea pensiilor din Romania reprezinta un proces care trebuie parcurs cu atentie si respect fata de beneficiari, dar si fara intarzieri. De asemenea, a precizat ca pentru continuarea accelerata a acestei activitati in perioada urmatoare se lucreaza la acordarea unor stimulente pentru cei care si-au dublat activitatea ca urmare a acestui proces de reevaluare. 

"Ne-am asumat evaluarea tuturor dosarelor de pensii din Romania si facem acest lucru in paralel cu procesarea dosarelor actuale ale romanilor care se pensioneaza. Este un proces complex, dar absolut necesar, unul in care sunt deja implicate resurse considerabile. Calendarul nostru tine cont atat de numarul de dosare ramase de evaluat, cat si de gradul de complexitate al acestora - am evaluat deja peste 230.000 de dosare, dar vor urma dosare de mare complexitate, cu elemente diferite de contributivitate. Ca initiator al recalcularii pensiilor din Romania imi doresc ca acest proces sa fie parcurs cu atentie si respect fata de beneficiari, dar si fara intarzieri si din aceste motive voi continua sa ma aflu cat de des posibil intre colegii din teritoriu, intre cei care inteleg si contribuie la acest efort", a scris ministrul pe pagina de socializare. 
 
Ministrul a precizat, de asemenea, ca determinarea colegilor din casele de pensii din Romania de a mentine ritmul evaluarii dosarelor arata implicare in cele mai multe locuri din tara. 
 
"Toti cei implicati stiu deja ca lucram la o serie de masuri care sa permita continuarea accelerata a acestei activitati in perioada urmatoare prin suplimentarea de personal (pe perioada determinata) si stimulente pentru cei care si-au dublat practic activitatea. Am comunicat astazi colegilor din Casa de Pensii Sibiu intentia noastra de a finaliza actul normativ referitor la recrutarea de personal si acordarea de stimulente in cel mai scurt timp posibil. In felul acesta pregatim cadrul legal pentru absorbtia banilor din PNRR pentru reforma sistemului de pensii, reforma care pe langa recalculare, digitalizare si dotare cu echipamente cuprinde si aceasta componenta de sprijin pentru structurile actuale implicate in acest proces fara precedent. Urmeaza sa avem consultari cu institutii partenere precum Ministerul Finantelor, astfel incat sa prezentam o varianta care sa respecte toate rigorile", a explicat ministrul. 
 

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Important! Au aparut prevederi noi obligatorii referitoare la:

-> concediul paternal
-> distribuirea bacsisului catre salariati
-> programul flexibil de lucru
-> supravegherea video a activitatii in firma etc.
-> protectia avertizorilor de integritate !
 
Aflati informatii complete din lucrarea Regulamentul intern in avantajul dvs. Ghid complet

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Ioana Pavel


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
evaluare pensiireevaluare dosare pensiestimulente angajati evaluare pensiiministrul muncii raluca turcan

Data aparitiei: 19 Aprilie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Stimulente pentru angajatii care lucreaza la recalcularea pensiilor Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Sudor cu arc electric cu electrod nefuzibil in mediu de gaz protectorIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu fisa de post cod COR 721207 - Sudor cu arc electric cu electrod nefuzibil in mediu de gaz protector.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa postului pentru Agent control accesIntrebare: Avem nevoie de fisa de post pt functia de Agent control acces (COR 541402).
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]