Fara inregistrari gresite in ReviSal! Descoperiti Caietul practic de completare in ReviSal 2021

revisal 2021caiet completare in revisalrevisal fara erori
Fara inregistrari gresite in ReviSal! Descoperiti Caietul practic de completare in ReviSal 2021
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Daca va doriti sa aveti siguranta ca procedati corect in absolut orice situatie, sa gestionati fara erori inregistrarile sensibile si sa uitati de amenzi, Caietul practic de completare in ReviSal va arata exact ce aveti de facut.
 
Va confruntati cu modificari serioase ale relatiilor de munca in firma dvs. - somaj tehnic, zile libere acordate parintilor, concedii fara plata, reducerea saptamanii de lucru, telemunca etc. - si toate aceste modificari trebuie operate corect in ReviSal. 
 
Problema e ca acestea sunt situatii noi pentru dvs., ca urmare greselile sunt inerente si de inteles. Dar nu si pentru inspectorii ITM: completarea registrului cu date eronate sau incomplete se sanctioneaza cu amenda de 3.000-6.000 de lei, iar pentru netransmiterea la timp a anumitor informatii sanctiunile ajung chiar si la 20.000 de lei!
 
Caietul practic de completare in ReviSal este gandit insa sa acopere si sa rezolve cu profesionalism toate aceste situatii. El raspunde intrebarilor vitale din aceasta perioada privind registrul general de evidenta a salariatilor, ofera proceduri practice si modele gata scrise de acte/formulare obligatorii, prezinta numeroase studii de caz.
 
Cu ajutorul lui:
 
  • obtineti pe loc solutia dorita;
  • aveti intotdeauna certitudinea ca transmiteti in ReviSal exact ceea ce trebuie;
  • eliminati total riscul unor amenzi.
 
 
In Caietul practic de completare in ReviSal sunt solutionate atat probleme foarte relevante pentru contextul actual, cat si probleme care nu au neaparat legatura cu perioada post-pandemie, dar care nu sunt mai putin importante. Daca nu sunt gestionate corect, ele devin contraventii si va aduc imediat in vizorul ITM.
 
Iata doar cateva exemple pentru care gasiti solutii corecte oferite de specialistii nostri:
 
  • Cum se procedeaza daca somajul tehnic se prelungeste peste data stabilita initial? Dar daca inceteaza anterior datei stabilite initial?
     
  • Avem un salariat care lucreaza 4 ore/zi in zilele de marti si vineri, respectiv 32 ore/luna. Contractul acestui salariat este inregistrat in ReviSal sub forma de contract de munca cu timp partial inegal. Este corect?
     
  • Cum pot sa inregistrez doua contracte individuale de munca pentru acelasi salariat?
     
  • In cazul unei suspendari a contractului individual de munca pentru concediu fara plata se va transmite pe platforma Reges data de incetare a acestei suspendari – prima zi de contract individual de munca activ?
  •  
  • Ce se poate face in situatia in care am pierdut baza de date ReviSal?
     
In Caietul practic de completare in ReviSal gasiti solutii excelent argumentate, cu temeiuri legale, explicatii, comentarii, precum si modele gata intocmite de acte obligatorii. 
 
 
Retineti! Caietul practic de completare in ReviSal contine informatii detaliate, cu aplicabilitate imediata, despre subiecte care in mod clar va intereseaza:
 
  • Somaj tehnic
  • Telemunca 
  • Munca la domiciliu
  • Reducerea saptamanii de lucru de la 5 la 4 zile pe saptamana
  • Modificarea contractului individual de munca cu norma intreaga in contract individual de munca cu timp partial 
  • Zile libere pentru supravegherea copiilor
  • Concediul fara plata 
  • Modificarea programului de lucru
  • Carantina
  • Concedierea plus numeroase studii de caz.
 
 

NOUTATI din Legislatie muncii

[Raluca Dimitriu] Webinar Probleme la incetarea CIM + modificari legislative


Legea nr. 360/2023 a adus noutati privind continuarea activitatii salariatilor pana la implinirea varstei de 70 de ani, iar Legea nr. 283/2022 a modificat substantial Codul muncii, introducand notiuni ca:

• zile libere platite pentru evenimente familiale deosebite;
• concediu de ingrijitor;
• absente de la locul de munca pentru situatii neprevazute.

Cum afecteaza aceste modificari legislative incetarea CIM?

Aflati raspunsul in cadrul Webinarului “Noi probleme practice privind incetarea CIM”.

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Isabela Alexe


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
revisal 2021caiet completare in revisalrevisal fara erori

Data aparitiei: 25 Ianuarie 2021
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Fara inregistrari gresite in ReviSal! Descoperiti Caietul practic de completare in ReviSal 2021 Nota: 3 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]