Registrul electronic de evidenta a zilierilor. Raspunsuri la intrebari frecvente

registru electronic evidenta zilieriutilizare registru electronic zilieriinspectia muncii
Registrul electronic de evidenta a zilierilor. Raspunsuri la intrebari frecvente
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Inspectia Muncii pune la dispozitia utilizatorilor interesati un document in care se ofera raspunsuri la intrebari frecvente privind gestionarea Registrului de evidenta a zilierilor. 
 
1. Care este modalitatea prin care se gestioneaza Registrul de evidenta a zilierilor?
 
Registrul de evidenta a zilierilor se completeaza si se transmite electronic prin intermediul aplicatiei informatice "Inspectia Muncii". Beneficiarul poate desemna una sau mai multe persoane pentru a utiliza aplicatia "Inspectia Muncii", conform prevederilor legale.
Utilizatorii desemnati de catre beneficiar pot utiliza, dupa caz, fie varianta mobila, fie varianta web a aplicatiei "Inspectia Muncii". Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store pentru a fi utilizata pe dispozitivele mobile de tip Smartphone sau Tableta. Varianta web este destinata utilizarii pe dispozitivele desktop sau laptop.
 
Utilizatorii desemnati trebuie autorizati electronic de catre beneficiar. Cererile de Autorizare acces se completeaza de catre fiecare utilizator in parte, in aplicatia „Inspectia Muncii” instalata pe dispozitivul propriu, si se transmit beneficiarului spre aprobare.
 
Beneficiarul autorizeaza accesul utilizatorilor prin intermediul aplicatiei web accesibila din portalul Inspectiei Muncii (https://www.inspectiamuncii.ro:4443) din sectiunea Administrator companie. Pentru autentificare in aplicatia web si autorizarea utilizatorilor, beneficiarul trebuie sa detina numele de utilizator si parola eliberate de inspectoratul teritorial de munca. Utilizatorii desemnati si autorizati de catre beneficiar pentru a completa si a transmite Registrul electronic de evidenta a zilierilor nu au nevoie pentru a desfasura aceasta activitate de numele de utilizator si parola eliberate de inspectoratul teritorial de munca.
 
2. Care sunt sistemele de operare compatibile?
 
Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store, in functie de sistemul de operare Android sau iOS, pentru a fi utilizata pe dispozitivele mobile de tip Smartphone sau Tableta.
 
Varianta web a aplicatiei poate fi accesata de pe orice dispozitiv desktop sau laptop conectat la internet, cu sistem de operare Windows, macOS sau Linux.
 
Variantele de sistem de operare si browser de internet sunt cele suportate in prezent de catre producatori, cu actualizarile efectuate la zi.

 
3. Aplicatia instalata pe telefonul mobil anterior datei de 25 iulie 2020 nu mai primeste autorizarea si nu mai poate transmite registrul.
 
Utilizatorii trebuie sa dezinstaleze versiunea veche a aplicatiei "Inspectia Muncii", versiunea de test, si sa instaleze versiunea curenta. Pentru a fi siguri ca nu sunt pastrate date de test si setari introduse in versiunea veche a aplicatiei, este recomandabil sa efectuati Clear cache si Clear data din aplicatia veche inainte de dezinstalarea acesteia.
 
 
 
 
 

NOUTATI din Legislatia muncii

Codul muncii te avantajeaza! Afla aici cum!


Iti cunosti drepturile oferite de legislatia muncii?

Lucrarea Ghidul angajatului. Codul muncii in interesul tau le prezinta pe toate intr-un mod extrem de limpede. Este scrisa clar si la obiect, o vei parcurge foarte usor. Si vei realiza cu aceasta ocazie ca drepturile tale nu sunt deloc putine si ca tu detii de fapt pozitia de forta in relatia cu angajatorul.

Nu este o exagerare: chiar beneficiezi de o multime de drepturi!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
registru electronic evidenta zilieriutilizare registru electronic zilieriinspectia muncii

Data aparitiei: 01 Septembrie 2020
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Registrul electronic de evidenta a zilierilor. Raspunsuri la intrebari frecvente Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]