Protectia muncii: Cum se folosesc corect uneltele pentru realizarea preparatelor

protectia munciirealizarea preparatelor
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Portionarea prin transare si realizarea preparatelor cu ajutorul uneltelor si sculelor de mana conform legislatiei

Art. 38
Locurile de imbinare ale diverselor piese vor fi sudate complet, cutitele pentru taiat carne, mezeluri, satarele, ferastraiele, masatele, carligele pentru suspendarea carnii, mezelurilor etc. vor fi curate, fara urme de rugina, cu marginile netede, fara asperitati.
 
Art. 39
Angajatul se asigura ca manerele cutitelor, scafelor, ferastraielor, satarelor etc. vor fi netede, fara crapaturi, aschii sau parti metalice iesite in relief.
 
Art. 40
Angajatul se asigura ca fundurile de lemn necesare taierii mezelurilor sau a produselor semipreparate sunt netede, fara aschii.
 
Art. 41
Carnea si oasele vor fi taiate intotdeauna pe butuci de lemn amplasati pentru a permite personalului sa lucreze si sa circule fara pericol de accidentare.
 
Art. 42
Galantarele de sticla in care se pastreaza carnea, mezelurile, produsele semipreparate, precum si platourile si etajerele din sticla destinate expunerii produselor vor fi intregi, cu marginile slefuite sau netede, necrapate, neciobite si curate.

NOUTATI din Legislatia muncii

Atentie: Trebuie sa va actualizati Regulamentul Intern!


Atentie! Regulamentul Intern trebuie modificat conform actelor normative intrate in vigoare in ultima perioada!
Riscati amenzi de pana la 30.000 de lei!

Scapati instantaneu de stresul
intocmirii Regulamentului Intern!

In lucrarea pe stick „Regulament Intern. Modele editabile. Legislatie comentata. Studii de caz” gasiti TOT!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
protectia munciirealizarea preparatelor

Data aparitiei: 31 Octombrie 2013
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Protectia muncii: Cum se folosesc corect uneltele pentru realizarea preparatelor Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Reglementare acordare tichete de masaIntrebare: Daca un angajator acorda tichete de masa, acestea trebuie trecute in regulamentul intern astfel incat sa beneficieze toti salariatii ? sau se fac acte aditionale si se acorda preferential?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Fisa postului pentru Director tehnicIntrebare: Va rog frumos sa ma ajutati cu fisa postului pentru Director de productie/tehnic cod cor 112024.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]